IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BUBA KORELI (Amar Hodžić) DAO IZJAVU POSLIJE PUCNJAVE U SARAJEVU: “Bio sam u…” (foto i video)

Ranije je potvrđeno iz sarajevske policije da se incident dogodio oko 16:30 sati, te da su policajci zatekli dvIJe povređene osobe…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, utorak,16.02…00.52.. BUBA KORELI (Amar Hodžić) DAO IZJAVU POSLIJE PUCNJAVE U SARAJEVU: “Bio sam u…” (foto i video)

Amar Hodžić alias Buba Corelli, nakon današnje pucnjave u sarajevskom naselju Stup, izjavio je da nikako nije povezan s nemilim događajem.

– Povodom današnjeg incidenta koji se dogodio, došlo je do istog ili spominjanja mog imena. Ja, Amar Hodžić, sam se našao u pogrešno vrijeme, na pogrešnom mjestu i nikako nisam povezan sa pucnjavom – rekao je  Amar Hodžić alias Buba Corelli, .

Ranije je potvrđeno iz sarajevske policije da se incident dogodio oko 16:30 sati, te da su policajci zatekli dvije povređene osobe.

Čitaj još:   Makedonski navijači šampioni na EP: Prvi su u ispijanju piva! (foto i video)

Takođe, jedna osoba je zadržana na mjestu događaja. Za sada nije poznato da li se radi o svjedoku nemilog događaja ili akteru napada.

Povređeni su prevezeni u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu…

(iBalkan.net/Avaz)

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   DANIJEL Živković: JAKOV Milatović, sticajem okolnosti došao do mandata predsjednika, na krilima apostolske vlade ušao u politiku... (foto)