IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRAVO Emina POBIJEDILA KORONU: Oporavak slijedi, poslije dvije nedelje oglasila se… (foto i video)

Poslije dugih 15 dana borbe Emina pobijedila KORONU…”

ISTANBUL: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, srijeda,17.02.2021…00.32… BRAVO Emina POBIJEDILA KORONU: Oporavak slijedi, poslije dvije nedelje oglasila se… (foto i video)

MEGA ZVIJEZDA Emina Jahović objavila da su ona i članovi njene porodice poslije dvije nedelje pobijedili korona virus.

Emina je podijelila da su dobili negativan rezultat, te je navela da im sada slijedi oporavak.

Posle dugih 15 dana borbe sa virusom, svi smo negativni na kovid-19. Rezultati su dobri, ali oporavak i dalje ide polako. Hvala vam svima na brizi. Ostanite zdravi- napisala pjevačica u objavi na Instagramu.

Emina je ovu objavu podijelila uz selfi, koji možete vidjeti iznad, a mnogi su na osnovu fotografije prokomentarisali da izgleda bolje nego ikad.

Čitaj još:   MILOŠ Bešić: MILO Đukanović siguran u drugom krugu, moguće JAKOV Milatović, RAJO Mandić i ALEKSA Bečić da budu relativno blizu JEDAN DRUGOME... (foto)

Podsjetimo, pjevačica je dobila korona virus, prema riječima naših izvora, kada je njen sin Yaman bio je na skijanju, gdje se zarazio, a čim je došao kući, virus je prenio i majci.

Emina Jahovićje zbog toga bila prinuđena da otkaže sve obaveze prvo u Istanbulu i naredne dane provede u karantinu u porodičnom domu. Da je sa srećom, imala je lakše simptome…

Izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more