IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POGLED IZ PODGORICE: Uoči promocije novog srpskog patrijarha “Totalno srećan idiot…” (foto)

Na kraju, a uoči promocije novog srpskog patrijarha, bar Vučić uživa. Ili su možda srpski popovi u Crnoj Gori kadri da ulože u tvrdnju kako su dali više para od njega u projekat ”Ne damo svetinje”? A to je već razrješenje priče o Vučićevom angažmanu u Crnoj Gori…

PODGORICA:Crna Gora,Kolumne,vijesti, srijeda,17.02.2021…15.32… POGLED IZ PODGORICE: Uoči promocije novog srpskog patrijarha “Totalno srećan idiot…” (foto)

piše: Željko Vukmirović

Dobri poznavaoci balkanskih prilika kažu da je srpskom predsjedniku Vučiću sve bolje. Kao, baš ga je krenulo. Destabilizacija Crne Gore teče po planu, a ona budalaština od “srpskog sveta” rasprodata je po svim regionalnim medijima. Dok je zemlja Srbija s kojom raspolaže ustanovljena kao elementarni remetilački faktor na Balkanu. Ukratko, ne da ga sere, nego ga baš ‘oće.

Još kad prospe one priče o “antisrpskoj histeriji” i uvezenim kriminalcima iz Crne Gore, njegovoj sreći nikad kraja. Pa šta ima veze i što mu je priča provaljena kao nebulozna, a rijetki mediji u Srbiji koji nisu pod njegovom kontrolom uživaju u razotkrivanju tog idiotizma? Nema veze. Čovjek se raduje i totalno je srećan i ubijeđen da uopšte nije kreten, već naprotiv, baš velika faca.

Čitaj još:   TURSKA GLUMICA KOJU SVI VOLE, NESTALA POSLIJE ZEMLJOTRESA: Cansu Dere, traže ispod ruševina, nema ni traga ni glasa, sumnja se na najgore... (foto, video)

Pa šta iako mu jedan od ovdašnjih Srba, poput onog muljatora Davidovića, rekao da je umobolnik i šizofrenik?! Kakve to veze ima? Važno da je Vučić rekao za onog svog radikala i pregaoca Vlada Đukanovića da ga voli i da su “dugo zajedno”. Što god to značilo…Muljatori su muljatori. U pitanju su nijanse. Sa sve donacijom vakcina i “bilateralnim odnosima” od samo jednog telefonskog poziva.

Na kraju, a uoči promocije novog srpskog patrijarha, bar Vučić uživa. Ili su možda srpski popovi u Crnoj Gori kadri da ulože u tvrdnju kako su dali više para od njega u projekat “Ne damo svetinje”? A to je već razrješenje priče o Vučićevom angažmanu u Crnoj Gori.

Neće da može…

Ovdašnji srpski popovi naspram sebe imaju jednog totalnog srećnog idiota sa kojim čak ni oni, bez obzira na dosadašnji profitabilno – kvadraturni učinak u Crnoj Gori, ne mogu da se mjere.

Izvor aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more