IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUČA CARINIKA I VOŽAČA KAMIONA KRUŽI MREŽAMA: Morala da reaguje cijela smjena! (foto i video)

Došlo do tuče carinika i vozača kamiona, vozač ga udario šakom u glavu…

ZAGREB: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, srijeda,17.02.2021…19.32… TUČA CARINIKA I VOŽAČA KAMIONA KRUŽI MREŽAMA: Morala da reaguje cijela smjena! (foto i video)

DRUŠTVENIM mrežama širi se snimka na kojoj se vidi tuča i naguravanje carinskog službenika i vozača kamiona. 

Na snimci se vidi kako carinik pokušava ući u kamion, a vozač ga potom udara šakom u glavu. Slijedi naguravanje, a na koncu vozač uspijeva ući u svoj kamion.

Iako se ranije spominjalo da se incident dogodio na zagrebačkom Žitnjaku, iz Carinske uprave kasnije su demantirali tu informaciju, piše RTL.

Oglasila se i Carina

Carini smo poslali upit i dobili ovaj odgovor.

“U vezi s Vašim upitom izvješćujemo Vas da je u dosadašnjem tijeku postupka unutarnjeg nadzora utvrđen identitet carinskog službenika te lokacija na kojoj se dogodio predmetni slučaj, a koja nije službeno mjesto određeno za provedbu carinskih procedura i carinskog nadzora.

U toku su daljnje istražne radnje koje, između ostaloga, uključuju kao prvo i pribavljanje informacija od strane stranih državljana koji su sudionici tog predmetnog događaja, kao i druga službena postupanja usmjerena i to na utvrđivanju svih okolnosti predmetnog slučaja”, odgovorili su nam na isatiu službeni upit iz Carine…

Čitaj još:   ISTINA O "9. JANUARU"- SLAVE VELIKI PORAZ: "SILA NEBESKA"- Peti korpus Armije RBiH rasturio Veliku Srbiju za sva vremena... (foto, video)

Izvor rtl.hr

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more