Crna Hronika

NOVI PAZAR: UHAPŠEN VLASNIK RESTORANA, nakon korona žurke sa 150 gostiju… (foto)

Određeno je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, saopštila je policija…

NOVI PAZAR: Srbija, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 18.02.2021…09.52…  NOVI PAZAR: UHAPŠEN VLASNIK RESTORANA, nakon korona žurke sa 150 gostiju… (foto)

Policija u Novom Pazaru, u saradnji sa Komunalnom inspekcijom, uhapsila je N. N. (37) iz najvećeg grada u Sandžaku zbog postojanja osnova sumnje da je, kao odgovorno lice jednog ugostiteljskog objekta, on je organizovao okupljanje na kojem je bilo prisutno oko 150 gostiju.

Policija u Novom Pazaru, zajedno sa komunalnim inspektorima, prekinula je korona žurku u jednom poznatom kafiću u centru grada.

Kako saznaje portal indeksonline.rs, u lokalu je zatečeno oko 150 gostiju

Kako je sinoć saopštila Policijska uprava Novi Pazar, sumnja se da je isti osumnjičeni “izvršio krivično dkelo nepostupanje po svim zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije”.

Istom privedenom vlsaniku lokala je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, saopštila je policija…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Mandatar MILOŠ Vučević tri sata obrazlagao ekspoze, poručio poslaniku Jovanoviću: Da danas imamo, izlaz na more lakše bi se borili za Kosovo, vi ste predali Crnu Goru… (foto, video)

Mandatar za sastav Vlade Srbije Miloš Vučević obratio se poslaniku Milošu Jovanoviću, Novi DSS, koji je spočitao srpskoj…

4 sata ago

DANILO Marunović: IDEJA SE NE MOŽE UHAPSITI! (foto)

Ne želim više nijednom da čujem "analizu" kako se ova zemlja uvijek iz pepela rađala,…

5 sati ago

NIKOLA Đurašković: MILOŠE Vučeviću, želja će te biti! (foto)

Đurašković je komentarisao izjavu mandatara za sastav Vlade Srbije Miloša Vučevića u kojoj je pomenuo…

5 sati ago

ADNAN Čirgić: Reakreditacija FCJK izuzetno važna, GORAN Danilović nije uspio da dovrši što je započela VESNA Bratić… (foto)

Nakon dobijene reakreditacije, ne očekujemo da će se za to vrijeme pritisci na FCJK obustaviti,…

5 sati ago

Ogorčenje u Hrvatskoj, ulica u PLJEVLJIMA nazvana po Branku Krvavcu: Crna Gora pošla tamo odakle je morala odavno pobjeći… (foto)

BRANKO Krvavac je pripadnik JNA. koji je stradao na dubrovačko hercegovačkom ratištu 23. oktobra 1991.…

5 sati ago

This website uses cookies.