IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČIĆ UPOZORIO SVE OKO SEBE: Političari u panici da ne završe u marici, nema zaštićenih… (foto)

Najava Vučića, da će se obračunati sa kriminalom, te da će biti uhapšeni i najviši nosioci državne vlasti ako su bili umješani u bilo koju koruptivnu radnju, uskomešala je političku scenu u Srbiji…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 18.02.2021…00.52… VUČIĆ UPOZORIO SVE OKO SEBE: Političari u panici da ne završe u marici, nema zaštićenih… (foto)

Kako se saznaje, panika se nakon poruke Vučića ekspresno proširila kako među pojedincima iz vladajuće većine, tako i u taboru opozicije…

– Svima je jasno da nema zaštićenih. Prvi put u Srbiji članska karta a i koja je bilo koje stranke neće nikoga spasti od odgovornosti- ističu naši dobro obavješteni izvori.

I dok su se oni koji su uplašeni sakrili u mišje rupe, većina istih državnih funkcionera za „Alo!“ poručuje da pruža punu podršku Vučiću.

Branko Ružić

Branko Ružić, Foto: Alo!/Vladimir Marković

– Nasušna potreba svakog ozbiljnog društva i ideal kome se moramo što više približiti- ovako je Branko Ružić, ministar i potpredsjednik SPS-a, prokomentarisao Vučićevu najavu da će se obračunati prvo sa kriminalom.

Miloš Vučević

Miloš Vučević, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Miloš Vučević, potpredsjednik SNS-a i gradonačelnik Novog Sada, kazao je da ova Vučićeva poruka predstavlja nastavak borbe države protiv istoga kriminala i organizovanih kriminalnih grupa.

– Predsjednik i Vlada će istrajati u tome. Odlučnost Aleksandra Vučića je garant provođenja ove politike – rekao je on.

Đorđe Milićević

Đorđe Milićević, Foto: Alo / M.Jošida

Đorđe Milićević, potpredsjednik SPS-a i poslanik, poručuje da „niko nije iznad zakona i apsolutno niko nije jači od države, bez obzira na to da li pripadaju nekoj političkoj opciji ili ne“.

Čitaj još:   Francuska ubjedljiva protiv Australije: Francuzi preokretom stigli do prve pobjede u Kataru 4: 1... (foto, video)

– U potpunosti podržavamo stav predsjednika Srbije, kada je riječ o nastavku odlučne, neselektivne i kontinuirane borbe države protiv kriminala i korupcije. Država pokazuje spremnost i sposobnost da građanima ulije osjećaj sigurnosti i bezbjednosti- navodi on.

Aleksandar Čotrić

Aleksandar Čotrić, Foto: Alo / V. Marković

Poslanik Aleksandar Čotrić poručuje da je Vučić dokazao da svaki put ispunjava svoja obećanja.

– Treba pozdraviti predsjednikovu odlučnost da državni organi do kraja pobjede korupciju i kriminal, bez obzira na to ko ih čini. Svi vidimo da je se sada Srbija pravna država u kojoj su pravo i pravda iznad svakog pojedinca, organizacije ili stranke. U današnjoj Srbiji je uspostavljeno načelo iz a to je i Zakonika cara Dušana: „Sudije da sude po zakonu, a ne po strahu od carstva mi“, i zato vijerujem da će Srbija ostati bezbjedna zemlja za poštene, a vrlo nebezbedna za kriminalce – zaključio je on.

Đukanović: SNS nije iznad države

Srpska napredna stranka nije iznad države, za nju bi hapšenje pojedinaca koji su sarađivali sa kriminalcima bilo dobra stvar jer bi se a to na taj način očistila“, poručio je u izjavi za „Alo!“

Vladimir Đukanović, narodni poslanik i član Predsedništva SNS-a, čije je pismo upućeno Aleksandru Vučiću, predsjedniku Srbije i SNS-a, izazvalo potres na političkoj sceni.

Sa žaljenjem mogu da konstatujem da je Aleksandar Vučić gostujući u emisiji „Hit tvit“ potvrdio da je sve ono što sam ja u pismu napisao istina- ističe on.

Upitan kako komentariše to što mu je Vučić poručio da je preemotivan, a da poslanik ističe da emotivnost smatra za vrlinu.

Čitaj još:   MNOGI SU GA PRIŽELJKIVALI: Uzavrele temperature, prekinuo ljetni pljusak... (foto, video)

– Što se tiče njegove poruke da sam preemotivan, ja to smatram da se za kvalitet. Naravno da sam emotivan, neću da sedim u istoj prostoriji sa onima koji su se družili sa kriminalcima koji su vadili oči i sijekli in jezike- navodi Đukanović i dodaje da se nada da će uskoro biti još i te kako hapšenja i da niko neće biti pošteđen...

Izvor Alo.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more