IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 20. februar 2021. godine

Ovan u ljubavi sa Škorpijom, Bik pije i samuje, Blizanci u neskladu, Rak i Jarac u spoju, Lav sarađuje sa Vodolijom, Djevica čeka bolje dane, Vaga se provodi, Strijelac dobija novac, a Ribe ostaju kratkih rukava. Ovo je dnevni horoskop za 20. februar 2021. godine.

OVAN

Dan provodite okruženi prijateljima i ne mislite previše na posao. Moguć je dolazak osobe do koje vam je stalo, a daleko je od vas. Iscrpljeni ste pa bi trebalo malo i da se odmorite.

BIK

Danas možete očekivati dosta neplaniranih obaveza što će vam stvoriti veliku tenziju. Nervozni ste i to prenosite i na partnera pa su moguće manje svadje. Skloni ste anksioznosti jer ste pod velikim stresom.

BLIZANCI

Danas ćete imati osjećaj kao da niko ništa ne radi osim bas, moraćete da se oslonite na sebe. Emocije su vam pomješane, niste sigurni šta želite u ovom trenutku. Zdravlje vam je u redu.

RAK

Danas ste riješili da se posvetite više sebi nego poslu, ali će biti poslovnih obaveza koje ne mogu da čekaju. Moguće je da ćete ući u vezu koja je zasnovana na požudi. Problem u donjem djelu kičme.

LAV

Danas može doći do neočekivanog finansijskog dobitka pa ćete biti pozitivno iznenadjeni. Manje nesuglasice sa partnerom mogu dovesti do veće rasprave. Prolazna aritmija je moguća, šetajte više.

Čitaj još:   OVO SU DJECA PONOS SANDŽAKA

DJEVICA

Previše očekujete od svojih kolega, morate da shvatite da nisu svi danas posvećeni poslu kao vi. Moguće ja da ćete ući u zanimljivu komunikaciju sa osobom koju upoznajete preko društvenih mreža. Treba vam više sna.

VAGA

Danas na poslu očekujte dosta stresa jer ste preuzeli na sebe poslove koje ne možete da stignete da završite tako brzo. Nije vam povoljan dan na polju ljubavi jer ste opterećeni poslovnim obavezama. Pad imuniteta i sklonost prehladi.

ŠKORPIJA

Danas nemate povjerenja ni u koga što se posla tiče. Slobodno prihvatite pomoć starijeg kolege. Osoba koju smatrate bliskim prijateljem je emotivno zainteresovana za vas. Stomak vam je osjetljiv.

STRIJELAC

Danas vam je potrebno da se opustite i dobro razradite planove za budućnost. Priuštite to sebi. Možete se osjećati kao da vam partner ne posvećuje dovoljno pažnje, porazgovarajte i vidite šta ga muči.

JARAC

Danas brzo i lako završavate sve obaveze koje imate pa je ovo veoma povoljan dan za posao. Zanemarujete partnera jer ste ljuti na njega zbog sitnice. Moguće su glavobolje zbog promjene vremena.

VODOLIJA

Danas ste nezadovoljni svojom finansijskom situacijom i mislite da se vaš rad ne cijeni dovoljno. Imate ogromnu podršku u voljenoj osobi što će vam danas posebno prijati. Mogući su problemi sa kostima.

RIBE

Danas vam nije povoljan dan za nove poslovne poduhvate, bolje je da se odmorite i spremite za period koji će biti težak. Potrebna vam je promjena pa možete nepromišljeno ući u tajnu aferu. Zdravlje vam je dobro.

Čitaj još:   Novih 8 slučajeva korona virusa, ukupno 97 zaraženih, zatvara se beogradski aerodrom... (foto)

http://ibalkan.net

Dnevni horoskop za 3. mart 2021. godine

Ovan odlučan, Bik opušten, Blizanci zadovoljni, Rak lijenj, Lav svjestan Read more