IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZVEZDA U POKUŠAJU DA SE PERE: “Izvini ZLATANE Ibrahimoviću…” (foto i video)

Na snimcima i video zapisu sa stadiona, čuje se kako u kontinuitetu vrijeđa se Zlatan Ibrahimovića, najboljeg igrača tima iz Milana…

BEOGRAD: Svijet. Sport, Zanimljivosti, vijesti, petak, 19.02.2021… 15.52… ZVEZDA U POKUŠAJU DA SE PERE: “Izvini ZLATANE Ibrahimoviću…” (foto)

Huliganstvu nema mjesta na tribinama, posebno ne kada su one prazne. Crvena zvezda sinoć je ugostila Milan, a meč s italijanskim velikanom obilježio je i jedan incident, prenosi “Mondo”.

Na snimcima koji su se pojavili sa stadiona, čuje se kako neko u kontinuitetu vrijeđa Zlatana Ibrahimovića, najboljeg igrača italijanskog tima, koji na ovom susretu nije ni ulazio u igru.

“Od takvog ponašanja Crvena zvezda se ekspresno ogradila.”

“Crveno-bijeli”, koji su se sinoć izborili za 2:2, napisali su saopćenje.

”Crvena zvezda najoštrije osuđuje uvredljive povike Zlatanu Ibrahimoviću tokom sinoćnjeg meča sa Milanom. Кao klub smo učinili sve da organizacija meča bude na nivou dva velika kluba i nećemo dozvoliti da jedan primitivni pojedinac baci mrlju na tradicionalno poznato gostoprimstvo naše zemlje i našeg naroda.

Čitaj još:   MONSTRUMA KOJI JE UBIO BEBU, ČEKA METAK: Jedina evropska zemlja u kojoj postoji smrtna kazna... (foto i video)

Crvena zvezda će, u saradnji s nadležnim organima, pronaći spomenutog pojedinca i insistirati da snosi sve posledice takvog ponašanja. Crvena zvezda se najiskrenije izvinjava Zlatanu Ibrahimoviću zbog neprijatnosti koju je doživeo u našoj kući.

Naš klub je po starim srpskim običajima oduvek bio dobar domaćin i to je poznato u celoj Evropi i tako će ostati i ubuduće, jer nikada ovakve ispade nećemo tolerisati”, navodi se u klupskom saopćenju.

izvor MONDO.rs

Đukanović: Donio sam ukaze o opozivu osam ambasadora, NEKA JAVNOST SUDI, MISLIM DA JE POSRIJEDI REVANŠIZAM

Predsjednik Milo Đukanović donio je, nakon korigovanog obrazloženja predloga Vlade Read more