IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POSTOJI REŠENJE: OBRISALI STE DOKUMENT sa računara od velike važnosti, evo kako ga VRATITI… (foto i video)

Dokument koji se obrisali treba ga da potražite u kanti za otpatke i tek i shvatite da je trajno izbrisan- tada nastaje ozbiljan problem iz kompanije Microsoft su pronašli rešenje…

ISTANBUL: Regija, Zanimljivosti, vijesti, subota, 20.02.2021…13.52… POSTOJI REŠENJE: OBRISALI STE DOKUMENT sa računara od velike važnosti, evo kako ga VRATITI… (foto i video)

Prvi trag obrisanog dokumenta odmah potražimo u kanti za otpatke, a sve to se odnosi ikonici Recycle Bin na desktropu računara. Ipak, i kada ga ovde ne pronađemo- nije sve izgubljeno!!!

Iz kompanije Microsoft našli su rešenje i za ovaj, ali i za problem kada ne možemo da otvorimo neki Word dokument. Naime, ovakvi problemi sustvar prošlosti uz novi alat koji nosi naziv Windows File Recovery.

Ova alatka omogućavaće svim korisnicima da, u slučaju bilo kakvih istih problema koji podrazumevaju i kvar na računaru, pohrane sve dokumente i sačuvaju ih i kada ih obrišemo iz fajlova.

Takođe, Windows File Recovery omogućiće da se spasu svi lični podaci, podrazumevajući i fotografije, video zapise, dokumenta i mnoge bitne podatke za koje smo mislili da su zauvijek izgubljeni. Alat se može a to je koristiti za spašavanje dokumenata sa hard diska, USB memorije i memorijskih kartica.

Ono što je otežavajuća okolnost za korištenje ove alatke je da će korisnici morati biti malo napredniji korisnici Windows operativnog sistema, jer je osnova za rad Microsoft Comand Prompt. 

Čitaj još:   Legenda truskog fudbala, opet na staroj adresi Emre III...

Kako radi ovaj alat

Alat Windows File Recovery radi tako što u slučaju kada se sa računara obriše neka datoteka, ona ne nestane u potpunosti, već je njeno mjesto na disku označeno kao slobodno za upisivanje novih podataka. Dok god novi podaci ne budu upisani na to mesto, postoji šansa da se obrisani dokument spasi...

izvor ibalkan.net / agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more