IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRBIN DAO SINU (19) FERARI ZA VEČERNJI IZLAZAK, on se iste noči zakucao u STUB…

Srbin Dejan K. (19) izazvao je saobraćajnu nezgodu danas rano ujutru u mjestu Nojenhof u Švajcarskoj, na izlasku sa auto-puta kada se Ferafijem F8 Tributo, zakucao u saobraćajni znak, prenose švajcarski mediji.

U pitanju je neiskusni vozač i cio ovaj događaj zapanjio je Švajcarce, jer je luksuzni automobil momku pozajmio njegov otac za večernji izlazak. Cijena ovog vozila se kreće oko 250.000 eura.

Po pisanju švajcarskih medija, mladi Srbin je hteo da se isključi sa auto-puta, kada je izgubio kontrolu iz, za sada, nepoznatih razloga. Policija je ispitala vozača, koji ih je sačekao na licu mjesta i on je izjavio da je skrenuo sa puta, da bi izbjegao neku životinju koja se pojavila ispred njega.

Policija je započela istragu o cijelom incidentu, a skupoceni Ferari je oduzet. U trenutku nezgode sa njim u kolima je na suvozačkom mjestu bio drugi mladić, izvjesni Jaša T. za koga novinari izvještavaju da je njegov “drugar”.

Čitaj još:   UHAPŠEN, Bivši ministar prosvete, osumnjičen za seksualno zlostavljanje djevojčice…

“Vozili smo se po Cirihu te večeri, prije nego što se nesreća dogodila. Moj prijatelj je dobio ferari od svoga oca za večernji izlazak. Tokom noći smo ogladnjeli, ali je se bilo zatvoreno. Zato smo se odvezli do benzinske pumpre”, izjavio je Jaša T.

Saputnik, čiju nacionalnost i godine mediji ne otkrivaju, nije mogao da kaže nešto više o uzrocima ove bizarne neseće.

“Gledao sam u svoj mobilni telefon. Odjednom se automobil okrenuo i onda se začuo udarac”, izjavio je JašaT.

Policija nije saopštila kolika je šteta na ferariju, a u ovoj nezgodi nisu povređeni ni Dejan ni Jaša. Ipak, posljedice po mladog vozača su jasne, on je istog tenutka izgubio vozačku dozvolu.

izvor: alo.rs