IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ĐOLE PREDOSJEĆAO: Romantičnom porukom pred SMRT zbunio sve… (foto i video)

Zbunio porodicu i obožavaoce Đorđe Balašević…

NOVI SAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 21.02.2021…11.59… ĐOLE PREDOSJEĆAO: Romantičnom porukom pred SMRT zbunio sve… (foto i video)

U današnje vrijeme, kad je strah od koronavirusa na domaćoj sceni dostigao vrhunac, Đorđe Balašević je sam pred smrt čudnom romantičnom porukom zbunio svoju porodicu, ali i zabrinuo brojne obožavaoce.

Naime, njegova ćerka Jelena Beba Balašević sa svojim pratiocima podelila je interesantnu prepisku svojim ocem čuvenim kantautorom našem Đorđem Balaševićem, te su mnogi postavili pitanje, da li je i čuveni muzičar zaražen koronavirusom?

Ipak, njegova ćerka poručila je da on nije pozitivan na koronu, već na život, te su svi odahnuli.

Na sreću, nije pozitivan na koronu, samo je pozitivan na život. U ovom suludom vremenu gleda kako da nas nasmije. Koronuo je, dakle, i od zatvaranja, neizvesnosti, loših vijesti svaki dan, brige– dodala je Beba.

Poznato je koliko je Đorđe Balašević bio vezan za svoju ćerku Bebu, a kako je i sam istakao jedan od najtežih perioda u njegovom životu bio je upravo kada je njegova ćerka doživela tešku sabraćajku.

Čitaj još:   STRAŠNO Crnogorski premijer, dobio OZBILJNE PRIJETNJE SMRĆU!!!

Jelena Balašević tada je mjesecima bila nepokretna i u zaista kritičnom je stanju. Ali je uz podršku porodice, tate Đorđa i majke Olivere, te svog brata Alekse uspješno prebrodila težak period.

Izvor: Objektiv.rs, Gloria.rs

Dnevni horoskop za 5. mart 2021. godine

Uspjeh za Ovna, Bik traži sigurnost, Blizanci u akciji, Rak Read more