IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JELENA odbrusila Arkanovom sinu– Balašević, je veliki jugoslovenski sin, a ARKAN ratni zločinac i kriminalac… (foto)

Objava Veljka Ražnatovića o preminulom Đorđu Balaševiću naišla je na brojne negativne komentare, a na njegov post nije ostala nijema ni Jelena Karleuša koja je žustro reagovala na stori mladog boksera.

Ražnatović je ranije objavio snimak jednog koncerta koji je Balašević održao u Zagrebu, na kom se tada obratio publici ovim rečima: “Ja inače pevam na svom maternjem hrvatskom jeziku ali postoji jedan problem, ja govorim jednu iskvarenu verziju hrvatskog, tzv. srpski”, rekao je Balašević tada.

Veljko Ražnatović nije mogao da odoli da “potkači” preminulog pesnika, pa je napisao:

“Srbi, po staroj ukletoj navici, sami po sebi pi*amo! Zato nas ne poštuju, zato smo mi uvek krivci i da izvinete j*be nas ko stigne. Ko ti vređa narod, ne zaslužuje nikakav pomen, nikakvo sećanje. Kojeg bi Hrvata podržali da ode u Srbiju i da kaže ovo što je upokojeni kantautor gospodin Balašević izjavio? A vi se zapitajte da li ste normalni je*ote i koliko faca imate”, preneo je Mondo.

Čitaj još:   JELENA KARLEUŠA: "Moje najljepše, najmilije, najhrabrije! Hvala ti, živote moj"

Karleuša je osudila njegov stav, napisavši oštru poruku:

“Đorđe Balašević je veliki srpski sin, veliki jugoslovenski sin! Lik koji je šmekerski inteligentno i duhovito drmao kavez svim malograđanima i šatro patriotama sa ovih prostora. Voljen i cenjen od Vardara do Triglava. Veljko Ražnatović je sin ratnog zločinca i kriminalca, čoveka koji je crna mrlja u srpskoj istoriji i bruka ovog naroda. Ne dozvoljavam da se ovako skrnavi ime Đorđa Balaševića! Ne dozvoljavam”.

izvor: luftika.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more