IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Miodrag Vlahović: Ambasador, sam dok MILO Đukanović, ne potpiše ukaz… (foto)

Sve drugo, kaže Vlahović, smatraće pritiskom i hajkom na njega, ističe da, iako je ambasada u Vatikanu ministarstvu poslala gotovo 70 depeša, do sada odgovora, kako kaže, nije bilo…

VATIKAN: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 23.02.2021…21.09… Miodrag Vlahović: Ambasador, sam dok MILO Đukanović, ne potpiše ukaz… (foto)

Ambasador Crne Gore pri Svetoj Stolici u Vatikanu Miodrag Vlahović za Dnevnik TVCG kaže da je nemoguće da postoji i ambasador i otpravnik poslova te da će on obavljati tu funkciju sve dok predsjednik države ne potpiše ukaz.

Sve drugo, kaže Vlahović, smatraće pritiskom i hajkom na njega. Ističe da, iako je ambasada u Vatikanu ministarstvu poslala gotovo 70 depeša, odgovora, kako kaže, nije bilo.

Podsjetimo, Ministarstvo vanjskih poslova (MVP) saopštilo je danas da Vlahović svojim kontinuiranim postupanjem odbija da prihvati činjenicu da više nije ambasador Crne Gore pri Svetoj Stolici i SVMR, zanemarujući odluke Vlade, MVP-a, saopštenje Kabineta predsjednika, kao i mišljenje Odbora za međunarodne odnose i iseljenike.

Čitaj još:   MIODRAG Vlahović, bivši šef crnogorske diplomatije: Bilo bi vrlo naivno da bilo ko povjeruje u iskrenost Abazovićeve izjave... (foto, video)

Ističu da je privremeni otpravnik poslova Gojko Čelebić bio prinuđen da se obrati diplomatskom protokolu Svete Stolice za asistenciju, kako bi mu bilo omogućeno da obavlja dužnost šefa ovog diplomatsko-konzularnog predstavništva...

izvor Antena M

Vatikan smjenjuje kardinala Bozanića, novi zagrebački nadbiskup Hercegovac???

Vatikan smjenjuje kardinala Josipa Bozanića, a, porečki i pulski biskup, objavio Read more

MIODRAG Vlahović: DRITAN Abazović DA SE JAVNO IZVINI VASKU Akoviću…

Mislim da Dritan Abazović treba da se javno izvini Vasku Read more

MIODRAG Vlahović, bivši šef crnogorske diplomatije: Bilo bi vrlo naivno da bilo ko povjeruje u iskrenost Abazovićeve izjave… (foto, video)

Miodrag Vlahović komentarisao je pismo predsjednika Vlade Dritana Abazovića upućeno Read more

Čitaj još:   NAJBOLJI SOK ZA VISOK PRITISAK: Svaka kuća ga ima "bomba" je za česte tegobe... (foto i video)