IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Stigli rezultati testiranja: Nana Fata poručila, reci svima koji pitaju za mene da sam dobro… (foto)

Hurija Karić, kćerka nane Fate, potvrdila da joj majka nije pozitivna na koronavirus, to je pokazao jutros i drugi test koji je radila..

TUZLA: BiH, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 23.02.2021…11.09… Stigli rezultati testiranja: Nana Fata poručila, reci svima koji pitaju za mene da sam dobro… (foto)

Fata Orlović nije pozitivna na koronavirus, pokazao je jutros i drugi test koji je radila, potvrdila je za medije njena kćerka Hurija Karić. Kaže da se jutros čula s nanom, da je bolje i da bi joj danas trebali raditi ct pluća.

-Jutros sam se kratko čula s nanom, kaže reci svima koji pitaju za mene da sam dobro, kaže Hurija i dodaje da bi nanu Fatu danas trebali prebaciti u Plavu polikliniku u Tuzli.

Podsjećamo, Fata Orlović je jučer zbog problema s plućima i slabosti organizma smještena u bolnicu u Slavinovićima.

Čitaj još:   ISTANBUL: AMELI TERZIĆ, Nacionalni rekorder na 1.500 metara!

Ova čuvena heroina iz Konjević Polja se proteklih dana loše osjećala, pa su ljekari odlučili da nana bude pod njihovim nadzorom.

Nakon dugogodišnje pravne bitke, heroina iz Konjević Polja, očekuje izmještanje crkve iz njenog dvorišta početkom proljeća, nakon što je donesena konačna presuda, s obzirom da postoji i izvođač radova.

izvor iBalkan.net / agencije

Dnevni horoskop za 5. mart 2021. godine

Uspjeh za Ovna, Bik traži sigurnost, Blizanci u akciji, Rak Read more

MILO Đukanović primio počasnog konzula Crne Gore u Istanbulu… (foto i video)

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je Akana Suvera, počasnog Read more