IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JEZIVO: VELJA NEVOLJA IZLAZI ZA ŠEST- SEDAM MJESECI: Oglasio mu se kum, i najavio vođa klana SPREMA OSVETU! (foto)

Iz ćelije je poslao poruku čak i za Srpski telegraf, optužujući da su navodno, objavili laži o njemu…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 25.02.2021…00.59… JEZIVO: VELJA NEVOLJA IZLAZI ZA ŠEST- SEDAM MJESECI: Oglasio mu se kum, i najavio vođa klana SPREMA OSVETU! (foto)

Veljko Belivuk, nedavno uhapšeni vođa kriminalnog ganga koji je počinio najstravičnije zločine, prijeti osvetom iz zatvora, uz najavu da će izaći za šest- sedam mjeseci.

Zloslutne poruke Velja Nevolja, kako nazivaju Belivuka, uputio je preko svog kuma, a ovaj ih je iznio u razgovoru za bosanski portal Provjereno (pogledajte printskrinove koje puštamo).

Da ne bude sumnje da se zaista radi o Veljinom kumu, portal je objavio njihovu zajedničku sliku. Kumovo lice je prekriveno, a nije objavljeno ni njegovo ime, uz napomenu da su svi podaci poznati redakciji portala.

Tekst portala, inače, pun je hvalospeva o Belivuku, izrečenih iz usta kuma. On je predstavljen, maltene, kao dobrotvor, koji ni mrava nije zgazio. Taj i takav “dobrica”, međutim, poručuje da će se, čim izađe iz zatvora, a to će, kaže kum, biti za šest- sedam mjeseci, osvetiti vlastima (SNS mu je, tvrdi kum, smjestio hapšenje), kao i medijima koji su ga, navodno, blatili.

Uhapšen je jer nekome smeta jaka tribina! Jaka tribina, jak Partizan, a jak Partizan smeta centrima moći, tj SNS, da budemo direktni otvoreni. A to što mu se stavlja na teret da je ubica, to bih pitao ja vas novinare jer ste vi napravili takav mit o tom čovjeku da je kasapin koji kida eto jezike i igra fudbal ljudskom glavom. Koliko je samo usta hranio kum i koliko je samo humanitarnih akcija pokrenula tribina. Ali dobro, u zemlji “Zadruge” i Pinka ništa se drugo i ne očekuje od novinara nego da pišu kako im se naredi – rekao je Belivukov kum.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković: "Danas je jako ugrožen crnogorski nacionalni i kulturni identitet"... (foto i video)

A onda je na pitanje šta će biti sa njegovim kumom i kakve informacije ima odgovorio:

– Ja se nadam da će izaći za šest-sedam mjeseci, pa da krene da tuži sve medijske naslove bez dokaza. Strašni ste.

Kum, koji se, inače, predstavio kao jedan od vodećih grobara sa južne tribine, na kraju je našao i opravdanje zašto se ljudi bave kriminalom.

– Znate kako, država, kad se raspada, narod je prinuđen da se bavi kriminalom. Dajte narodu po 7.000-8.000 mjesečno, pa ćete videti kako je stopa kriminala opala. Niko ne voli da mu je glava u torbi, niko ne voli da se bavi kriminalom, ali takvo je vrijeme, ako čovjek nešto hoće da stvori, mora da radi stvari van zakona, nažalost.

O stanju na tribinama kaže:

Mogu vam reći da više nema nesloge. Svi dišemo kao jedno, tamo neka eto i boranija što piše svašta, pa bože moj, uvijek je bilo takvih, ali narod je vidio i osjetio pravu priču. A tek će da se vidi kad puste zabranu, kad napunimo jug, sloga biće poraz vragu. Prije bih rekao da su nove podijele na pomolu pa i među navijačima Zvezde, ukrviše se međusobno, a niko o tome ne piše.

Čitaj još:   KVALIFIKACIJE ZA EUROBASKET: Uspješno odrađen zadatak- Crna Gora srušila Švedsku... (foto, video)

Kum je demantovao i da je Belivuk reketirao Baku Praseta.

– Baka Prase je to demantovao! Valjda bolje on zna nego mi.

Podsjetimo, Belivuk je uhapšen 4. februara ove godine, zajedno za još 21 članom kriminalne grupe. Osumnjičeni su za ubistva, iznude, otmice, a i za reketiranje…

Izvor republika.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more