IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Nebojša Medojević ističe: Sramota me je što sam dao glas za Vladu u kojoj je ministar finansija lopovčina… (foto)

Nebojša Medojević je to saopštio nakon današanje odluke Vlade da kapital nove avio-kompanije ToMontenegro uveća na 19 miliona, od najavljenih 30 miliona eura…

PODGORICA: CrnaGora, Ekonomija, vijesti, četvrtak, 25.02.2021…19.59… Nebojša Medojević ističe: Sramota me je što sam dao glas za Vladu u kojoj je ministar finansija lopovčina… (foto)

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević ističe da ga je sramota što je dao glas Vladi u kojoj je ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić “lopovčina”.

Medojević je to saopštio nakon današanje odluke Vlade da kapital nove avio-kompanije ToMontenegro uveća na 19 miliona, od najavljenih 30 miliona eura.

“Kako se čudno piše nula eura troškova države za osnivanje nove avio-kompanije, kako ie rekao ministar Mickej. Što bi rekao Dino Merlin “Sve je laž, samo pusta laž”, napisao je Medojević na Facebook-u…

Čitaj još:   ZAGREB: Pitali osuđenog ratnog zločinca od čega živi odgovor, IH JE ŠOKIRAO...

Naime, na današnoj sjednici donijeta je Odluka o izmjeni Statuta Društva sa ograničenom odgovornošću za transport putnika i robe u vazdušnom saobraćaju ToMontenegro.

“Izmjenom se Statut usklađuje sa Odlukom o odobrenju uplate sredstava Društvu sa ograničenom odgovornošću za transport putnika i robe u vazdušnom saobraćaju ToMontenegro, kojom se osnovni i uplaćeni kapital Društva uvećava i iznosi 19.000.000 eura”, precizirali su u Vladi.

Kabinet premijera Zdravka Krivokapića usvojio je i Informaciju o potrebi potpisivanja Okvirnog sporazuma o Traduki projektu za podršku i posredovanje u realizaciji prevodilačkih projekata u Jugoistočnoj Evropi za period 2021-2023. godine i prihvatila tekst Okvirnog sporazuma.

Izvor CdM.me

PROCVJETAO NOVI BIZNIS: HIT iz svijeta stigao i kod nas- popusti 90 odsto!!! (foto i video)

Cvijeta novi biznis... BEOGRAD: Regija, Ekonomija, vijesti, srijeda 14.04.… 00: Read more

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović:”Nova vlast ugrozila karakter CG”… (foto)

Milo Đukanović ocijenio da politika nove vlasti udarila temeljne vrijednosti Read more

ZASTRAŠUJUĆA IZJAVA VULINA- ”AGRESORKE NAMJERE PREMA CRNOGORSKOJ DRŽAVI”

„Izjava ministra unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandra Vulina kako trenutne Read more