IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI ŠOK: Džej ima i vanbračnog SINA u AMERICI?(video)

Dva mjeseca nakon smrti Džeja Ramadanovskog i dalje se ne smiruje prica o njegovom vanbracnom djetetu u Beogradu ali ne smijemo zaboraviti da se prije dvije godine oglasila i zena iz Amerike koja je tvrdila da ima sina sa sada pokojnim Dzejom.

Naime tada je poznatu folk legendu Džeja Ramadanovskog, amerikanka srpskog porijekla J.M. optužila da joj je napravio vanbračno dijete. To dijete tada je imalo nepunih pet godina!

J.M. je govorila  da ju je Ramadanovski zaveo na njegovoj američkoj turneji 2011. godini.

On joj je kako je ona govorila obećavao zajednički život i više joj se nikada nije javio po povratku u Srbiju. Ona je tvrdila da je u međuvremenu rodila sina Adama i da je preko zajedničkih prijatelja radosne vijesti  javila Džeju. Ali on je navodno izjavio da ga to ne zanima jer ne vjeruje da je dijete njegovo.

 “Bila sam na njegovom nastupu u Njujorku, čekala sam kraj svirke, prišla mu i upoznala se sa njim. Popili smo piće u separeu, razmijenili brojeve i počeli svakodnevno da se čujemo. Posle tri dana ponovo sam otišla u diskoteku u kojoj je radio i tu smo se poljubili. Te noći sam prespavala kod njega i od tada smo se sve češće viđali ” govorila je J.M., rodom iz Banjaluke.

 “Nedelju dana nakon njegovog povratka u Srbiju saznala sam da sam trudna. Pokušavala sma da ga dobijem na američki broj koji sam imala, ali bio je nedostupan” kroz plač je pričala Džejova ”bivša”.

Čitaj još:   SARAJEVO: Turisti iz cijelog svijeta u novogodišnjoj noći preplavili ulice prijestonice BiH… (foto, video)

Naime J.M. se sastala sa pevačem, kada je on 2014. ponovo bio na turneji preko okeana. Ona ga je sacekala poslije nastupa i sve mu ispričala, međutim, on joj nije povjerovao.

 “Rekao je da to nije njegovo dijete i da ne pokušavam da ga hvatam na foru. Izgovorio mi je grozne stvari, ali ipak sam videla suze u njegovim očima i pitanje:

“A, šta ako je zaista moje?”

Tada je izjavila da je imala potrebu javno da se obrati, ”ali ne da bih njega srozala. Adam je divno dijete i presrećna sam što ga imam, samo bih voljela da upozna svog pravog oca ” govorila je   Amerikanka, koja se prošle godine udala i ponovo zatrudnela sa sadašnjim suprugom.

Kada su novinari pozvali Džeja i saopštili mu ovu priču on se prvo smijejao, a onda se naglo uozbiljio:

“Ma šta kažete?! Ko vam se javio? Ma idi, to je fora neka. Ja s njom imam sina? To je budala koja želi da joj napravim dijete!

Daj bože da imam stotinu djece. Njih volim najviše, ali ovo stvarno ne znam, života mi! Jeste, bio sam više puta na američkim turnejama, ali ne poznajem dotičnu. Evo, upravo pravim djecu po Štutgartu”  – kratko i jasno je rekao Džej!

Čitaj još:   STRAVIČNI Horor u RS- u: Pedofil, obljubio djevojčicu na očigled njene majke... (foto)

Šta je prava istina ostaje da se vidi…

izvor: agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more