IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“ŠTEK” VOĐE ALKATRAZA: U garaži policija napla luks Central Gardena, i ŠOK- blindirani vozni park… (foto)

Policija vrši pretres stana u luksuznom kompleksu “Central Garden” na opštini Palilula...

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, petak 26.02.2021… 15.30… “ŠTEK” VOĐE ALKATRAZA: U garaži policija napla luks Central Gardena, i ŠOK- blindirani vozni park… (foto)

Policija je predhodne noći uhapsila još jednog od vođa navijača Partizana, grupe “Alkataraz” D. Š. (38), koji je poznat policiji od ranije, a 2017. godine, je u toku je pretres njegovog stana i automobila nađenih u garaži zgrade.

Automobile izvoze jedan po jedan ispred garaže, jer parking servis svojim vozilom ne može da uđe u garažu pošto je preniska. Policija je zasad izvezla dva automobila, ostala su još četiri. Prvo su izvezli je BMW, a onda i “audi”. Oba vozila su blindirana. 

Pogledajte fotografije sa lica mesta:

D. Š. je poznat policiji od ranije, a 2017. godine, osuđen je na godinu i po dana zatvora zbog nelegalnog nošenja oružja.

Čitaj još:   PRAČKOM NA TENKOVE: Fotografija koja će postati simbol palestinske borbe

Inspektori su predhodne noći upali u “štek- stan” obijajući vrata jer nije želio da ih otvori. 

Pretresom prostorija pronađen je specijalno napravljen štek u kojem je nađeno oružje i 13 komada municije. Pored toga pronađeno je nekoliko pancira, baklje, kao i zastave ove grupe navijača.

U garaži zgrade nađeno je i nekoliko automobila koji, kako se sumnja, pripadaju osumnjičenom, a na jednom od njih su postavljeni blinkeri.

Inače, D.Š. je 2008. godine učestvovao u neredima na utakmici OFK Beograd, zbog čega je pokrenuta istraga.

Utočište je pronašao na Kosovu, gdke je nakon godinu dana skrivanja uhapšen 2012. godine. Navodno, priveden je nakon sukoba s samim je pripadnicima KPS u civilu, a u njegovom stanu je pronađeno oružje.

izvor (Mondo)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more