IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRITAN SE SJETIO NEKIH IMENA: Ali ne pamti, ko mu je nudio 21 milion (foto i video)

PRIJEDLOG SCENARIJA ZA SAPUNICU, u decembru je saopštio da su tačne informacije da mu je nuđen 21 milion eura, ali negira da mu ih je eto nudio humanista…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 27.02.2021…11.50… DRITAN SE SJETIO NEKIH IMENA: Ali ne pamti, ko mu je nudio 21 milion (foto i video)

Potpredsjednik Vlade i lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović se ne sjeća ko mu je nudio 21 milion eura nakon izbora, ali se sjeća ko je želio da se sastane sa njim, pa je najavio da će reći imena, nagovještavajući, još uvijek zagonetno, da su bezbjednosno interesantna.

Legitimno… Liči na dobar scenario za sapunicu… 

Jedino čudi ta selektivna memorija koja ne da mira DRITANU Abazoviću.

Možda ovo bude i dobar signal, pa se desi čudo, i vrati mu se pamćenje za 21 milion, kao za najavljeni spisak onih koji su željeli da se sa njim sastanu.

Ponavljanje je majka mudrosti.

Podsjetimo šta je govorio Abazović, piše “CdM”.

Čitaj još:   Rus POZDNJAKOV uputio PORUKU sa nepoznate adrese:''I Vukšić imao motiv da simulira NASILNE AKTIVNOSTI i pokaže CRNOJ GORI da radi i da ga ova država treba'' (video)

Potpredsjednik Vlade je u decembru prošle godine saopštio da su tačne informacije da mu je nuđen 21 milion eura, ali je negirao da mu ih je nudio humanista Hajriz Brčvak, kako je to tvrdio biznismen Miodrag Daka Davidović.

Dakle, Abazović danas kaže da se ne sjeća ko mu je nudio, ali se sjetio da nije Brčvak.

U februaru je Abazović u emisiji Argumenti na RTCG, kazao da ne zna ko mu je nudio 21 milion eura da Građanski pokret URA ne podrži novu vlast.

“Nisam siguran ko je ta osoba. Nikad od sebe ne pravim žrtvu. Rečeno je ime čovjeka iz Bara, ja sam to demantovao, rekao sam da je to ta cifra, čuo sam je 20 puta, ne mogu da identifikujem osobu. Ne znam je li se neko šalio”, rekao je Abazović.

Najnovi obrt desio se sinoć. Abazović zaboravlja 21 milion, ali se sjetio nekih drugih imena iz neke druge priče…

Izvor CdM.me

Čitaj još:   Majka Srebrenice, ima samo jednu želju, da upozna OVOG SRPSKOG POLITIČARA... (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more