IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOK, EVO KO JE IZGORIO U MERCEDESU: Sagorjelo tijelo, kažu NIJE IMAO NEPRIJATELJA? (foto)

Kako je navedeno, riječ je o izuzetno poštenom čovjeku, otkupljivaču pečurki, malina i drugog voća…

TRSTENIK: Srbija, Crna Hronika, vijesti, subota, 27.02.2021…00. 30… ŠOK, EVO KO JE IZGORIO U MERCEDESU: Sagorjelo tijelo, kažu NIJE IMAO NEPRIJATELJA? (foto)

Nesrećni čovjek čije je tjelo pronađeno u izgorelom vozilu u šumi u ataru kod Trstenika je Z. E. (53), poljoprivrednik…

Kako je navedeno, riječ je o izuzetno poštenom poljoprivredniku, on je otkupljivač pečuraka, malina i drugog voća iz ovog kraja.

Možete da pitate bilo koga, ali i okolnim selima reći će vam isto, sa Zoranom su uvijek svi rado poslovali, jer je bio čestit– kažu mještani Riđevštice.

Ne možemo sebi da dođemo od kako smo čuli kakva se tragedija dogodila. Taj čovjek je svima bio dobar prijatelj.

Kako se saznaje, Egerićevo tijelo nađeno je izgorjelo do neprepoznatljivosti , u autu marke “mercedes” A klase, na lokalnom putu.

Nema indicija da je u pitanju krivično delo, pa se istražuju mogućnosti koje se odnose na kvar na motoru, odakle je plamen mogao iznenada i da se proširi i brzina širenja vatre nije vozaču dala dovoljno vremena da se izvuče iz vozila.

Prevlađuje uvjerenje da je u pitanju zadesna smrt, nakon što se na početku nije isključivala mogućnost samoubistva. Splet nesrećnih okolnosti, a to je i eventualno ugušenje od dima, možda su doveli do smrtnog ishoda.

Čitaj još:   ŽIVOT DARKA ŠARIĆA, IZA REŠEKATA: Nema cimera, ide sam u šetnje, viđa advokate i porodicu...

Istraga ide u više pravaca, rekonstruiše se kretanje nastradalog, od obližnje kafane, gdje se vjeruje da je bio i u fokusu istrage je vremenski period od oko dva sata prije nego da se slučaj prijavi policiji.

Kada su došli na lice mjesta, policija i hitna pomoć su, na žalost, samo mogli konstatuju da nesrećnom čovjeku nema spasa i navodi se ali i dodaje da je se informacija o tragediji stigla do policije u 23:38…

izvor Informer.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more