IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Glumcu Džahmilu iznenada u 29. godini, prestalo da kuca srce, od njega se optaštaju kolege i rodbina… (foto i video)

“SVIMA ĆEŠ NAM NEDOSTAJATI!- bio si pravi talent i sjajan prijatelj…”

MONTREAL: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 03.03.2021…00.39… Glumcu Džahmilu iznenada u 29. godini, prestalo da kuca srce, od njega se optaštaju kolege i rodbina… (foto i video)

Glumac Džahmil Frenč iznenada je umro u 29. godini…

Menadžer kanadskog glumca, koji je bio najpoznatiji po ulozi u tinejdžerskoj seriji “Degrassi” potvrdio je tu vest za strane medije.

Teška srca potvrđujem da je preminuo dragi prijatelj klijent Džahmil Frenč. Mnogi će ga pamtiti po strasti prema umjetnosti, predanosti svom zanatu i živahnoj ličnosti. Molim vas da njegovu porodicu i prijatelje držite u svojim mislima i molitvama u ovom teškom trenutku- rekao je njegov menadžer.

Nekoliko bivših Džahmilovih kolega oprostilo se od njega na društvenim mrežama.

Čitaj još:   ANDREA Demirović raširila zastavu na Havajima: Da je vječna Crna Gora... (foto)

Izvršni producent projekta “Soundtrack”, nazvao je Frenča velikom inspiracijom.”Mogu potvrditi da je moj dobar prijatelj, saradnik i velika inspiracija Džahmil Frenč preminuo juče” – napisao je Safran na Tviteru.

Glumica Ana Klark podijelila je video na kojem Džahmil pleše.

– Slomljeno mi je srce zbog gubitka našeg prijatelja Džahmila… Tako pun energije i zabave. Uvijek je plesao. Pravi talent i sjajan prijatelj. Svima ćeš nam nedostajati- napisala je…

izvor AP

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more