IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Oglasio se Slađan primio je dvije različite vakcine: IMAM NESVJESTICE svaki dan… (foto)

Po meni, grešku su napravile sestre- kaže Slađan, koji je prvo primio Fajzerovu, a zatim kinesku vakcinu protiv korona virusa…

VRANJE: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 03.03.2021…00.09… Oglasio se Slađan primio je dvije različite vakcine: IMAM NESVJESTICE svaki dan… (foto)

Slađan Antić, iz Vranja koji je primio dvije različite vakcine protiv korona virusa, kaže da još ima tegobe, da smatra da su sestre napravile grešku, da još nije podnio tužbu, ali da se sprema da to učini.

Slađan Antič kaže da državni sekretar Ministarstva zdravlja Mirsad Đerlek zove svaki dan kao što je obećao, da su mu danas dolazili i iz Doma zdravlja da ga obiđu i vide kako je, ali da se za njegovo zdravlje interesuje i gradonačelnik Vranja. 

U centru pažnje Antić je dospio ovih dana pošto je objavljeno da je prvo 28. januara primio Fajzerovu vakcinu, a zatim da je 18. februara revakcinisan kineskom Sinofarm vakcinom. U vezi sa ovim slučajem, kako se saznaje, sprovešće se unutrašnje mjere i kontrole u Zdravstvenom centru Vranje.

Bio sam baš loše. Malo me je prošlo, ali me još bole grudi i imam svako jutro nesvestice kada se probudim, a ponekad me uhvati i u toku dana. Neurolog je dao lijekove, njih pijem, pored svoje terapije koju uzimam zbog šećera- kaže Antić.

On smatra da su grešku u njegovom slučaju napravile sestre. 

Čitaj još:   Drama u Trepči: 100 rudara zarobljeno 700 metara ispod površine...

Nisu gledale kada su unosile podatke. Ja sam dao doktoru karton, a on je proslijedio njima, pošto one rade na računaru. Nisu gledale šta piše u mome kartonu, a mogle su da vide sigurno i na računaru vakcinu. Doktor je, što je najtragičnije, moj prijatelj, ja sam se sa njim zapričao, eto šta se desilo, priča ovaj Vranjanac:

– Tog dana čak nije bilo ni gužve, šta više, bio sam jedini. Bio sam tamo u 9.25 sati, nikoga nije bilo ispred mene, bio sam jedini na šalteru.

Na pitanje da li ga sada svi mole da ne podnese tužbu, kaže da je još nije podnio, ali da radi na tome.

– Još nisam ni sa kim konkretno o tome razgovarao. Da vam kažem, niko mi još ništa napismeno nije ni dao, sve se svodi na usmeno.

Navodi i da ga državni sekretar Ministarstva zdravlja Mirsad Đerlek zove svaki dan kao što je i obećao i raspituje se o njegovom zdravstvenom stanju.

On je čovek prva liga. Bili su danas iz Doma zdravlja da vide kako sam , ali ja tada nisam bio kod kuće. I gradonačelnik me je zvao. Baš je bio zabrinut- kaže Antić, a na pitanje da li mu je rečeno šta dalje treba da radi otkriva da mu je rečeno da će sutra gostovati u jednoj emisiji sa dr Predragom Konom i da će mu on reći šta i kako...

izvor srbija danas.rs

Čitaj još:   Pronađeno tijelo, zna se ime mladića iz Srbije, koji je ubijen ispred pošte u Slovačkoj... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more