IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZLATAN I MIHA I SHOW: Zapjevali na Sanremu, Ibrahimović, raspametio Italijane… (foto i video)

Gostujući na muzičkom festivalu Sanremo, Siniša Mihajlović pričao je o svom dugogodišnjem prijateljstvu sa Zlatanom Ibrahimovićem…

SANREMO: Regija, Sport, vijesti, petak, 05.03…10.29… ZLATAN I MIHA I SHOW: Zapjevali na Sanremu, Ibrahimović, raspametio Italijane… (foto i video)

“Naše prijateljstvo započelo je udarcem glavom”, nasmiješio se Mihajlović misleći na sukob tokom utakmice Juventusa i Intera u kojem je napadač dobio crveni karton.

“Stvar je sa Zlatanom u tome što mu ne možeš prijetiti. Morate ga isprovocirati. Bio je toliko ljut da me udario glavom i isključen je. Kad se pridružio Interu, želio sam mu uzvratiti uslugu. Tako pokazujemo naklonost!”, poručio je Mihajlović.

Mihajlović je zadirkivao Ibrahimovića i zbog činjenice da nikada nije osvojio Ligu prvaka.

“Ljubomoran je na nešto što nema. Liga prvaka. Igrao je, ja sam pobijedio… ”

Čitaj još:   PREDIZBORNE TENZIJE U CRNOJ GORI; ĐUKANOVIĆ UPOZORAVA: "Anticrnogorska koalicija sastavljena je u Beogradu"

“Još ima vremena”, odgovorio mu je Ibra.

Budući da je riječ o muzičkom festivalu, par se potom pridružio voditeljima Rosariju Fiorellu i Amadeusu pjevajući pjesmu “I Nomadi ‘Io Vagabondo'”.

Mihajloviću je pjevanje išlo od ruke, a Zlatan se dosta mučio. Na pitanje da li zna ko su autori pjesme, odgovorio je: “Ne, ali oni znaju ko sam ja.”

izvor ibalkan.net / agencije

TEŠKA NESREĆA: Kamion udario u zaštitnu ogradu, ima mrtvih! (foto)

Nesreća se dogodila oko 11.40 časova, naveli su u MUP- Read more