IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KRAJ ILI NE: Zna li se, da li Kristijan Golubović napušta Zadrugu 4!!! (foto i video)

Danima se polemiše o isteku ugovora Kristijana Golubovića…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 07.03.2021… 14: 59… KRAJ ILI NE: Zna li se, da li Kristijan Golubović napušta Zadrugu 4!!! (foto i video)

Ovih dana se spekulisalo o tome da li Kristijan Golubović izlazi iz “Zadruge 4”, budući da je u više navrata pominjao da mu 6. marta ističe ugovor za učešće u rijalitiju…

Sinoć se za vrokeme nominacija obratio čelnicima rijalitija, i tom prilikom najavio današnji dan kao “Dan D”, ali na kraju ipak ostaje u Bokeloj kući.

KRISTIJAN Golubović je navodno ipak produžio ugovor i to sa produkcijom televizije Pink i nastaviće svoju borbu u rijalitiju.

Podsjetimo, Kristijan se javno obratio produkciji, najavljujući ozbiljan razgovor sa njima, te da je na njemu da li će nastaviti svoje učešće, tačnije da li će produžiti ugovor.

Čitaj još:   OZBILJAN URAGAN! Otkriven kompletan spisak svih učesnika nove sezone ZADRUGE! (foto)

“Sutra mi ističe ugovor od šest meseci, treba ozbiljan razgovor da obavim, da vidim da li ću nastaviti ovu trku dalje. Imao sam u planu da u šestomesečnom ugovoru izdam svoju knjigu, prvenac i oko toga bi zaista trebalo dosta rada i truda”, rekao je, a potom ga je sam voditelj opomenuo da se vrati na nominacije...

Dešavanja u regionu i u rijaliti programima kao i “Zadruga 4” za regionalni portal iBalkan.net

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more