IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PORUKA:”Zlatan je moćan i zašto je u Sanremu, voli izazove i adrenalin”… (foto i video)

“Ako ne postavljate izazove nikada nećete da pobjedite…”

SANREMO: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 07.03.2021… 13: 59…PORUKA:”Zlatan je moćan i zašto je u Sanremu, voli izazove i adrenalin”… (foto i video)

Treba bidjeti ko je sve pratio Sanremo pratili su ga i oni koji inače možda do sada nisu ni obraćali pažnju na taj festival, a u tome je pomogao možda baš najviše legendarni Bosnanac sa sjevera Evrope, Zlatan Ibrahimović.

Za one koji ne mogu i dalje da povežu i to je i njegovo učešće na prestižnom muzičkom festivalusa bogatom fudbalskom karijerom, “Ibrakadabra” a da je imao za sve poruku.

Na zatvaranju Sanrema Zlatan je održao govor u svom stilu, kao što je to na sebi svojstven način obiležio i početak festivala izlaskom na scenu u pratnji pjesme Senade ili Nade Topčagić “Jutro je”.

Svi su prije festivala znali ko je Zlatan. Zašto je Zlatan onda došao baš i to ovamo? Jer voli izazove i adrenalin. Ako sebi i postavljate bilo koje izazove, nikada nećete da pobjedite“, poručio je Ibrahimović, pa nastavio u motivacionom stilu.

Čitaj još:   STIŽE BOMBA: Zlatan Abrakadabra,"Bosanac koji se vraća u Evropu..." (foto)

“U karijeri sam odigrao 945 utakmica i pobjedio u mnogima, ali ne u svim. Osvojio sam 11 titula, ali i izgubio neke. Ja sam Zlatan i kad ne pobjedim u svakoj utakmici. Ja sam Zlatan kad pobjeđujem i kad gubim. Dao sam puno golova, ali nekoliko sam i promašio. Samo nekoliko”, rekao je Ibra i onda svima uputio moćne riječi.

“Neuspeh nije suprotan uspjehu, on je dio uspjeha. Ne raditi ništa je najveći neuspjeh od svih. Ako Zlatan može da pogreši, onda možete i vi.Trud, posvećenost i koncentracija su ključni”, završio je i to Zlatan i zahvalio se “drugom domu” odnosno Italiji…

izvor iBalkan.net / agencije

PRVI RAMAZANSKI POST

Sigurno se svi sjećate prvog posta, ja ga nisam zaboravio Read more

Dnevni horoskop za 14. april 2021. godine

Ovan napreduje, Biku zavide, nesuglasice pred Blizancima, Rak mašta, Lav Read more

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović:”Nova vlast ugrozila karakter CG”… (foto)

Milo Đukanović ocijenio da politika nove vlasti udarila temeljne vrijednosti Read more