IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ- SKLONITE DJECU OD TV: Pokazane jezive fotke klana Velje Nevolje! (foto i video)

Kodno ime “Otimač”

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 07.03. 2021…00.59…  UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ- SKLONITE DJECU OD TV: Pokazane jezive fotke klana Velje Nevolje! (foto i video)

Nakon sjednice Savjeta za nacionalnu bezbjednost prvo je ministar policije Aleksandar Vulin pokazao jezive fotografije zverstava klana Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja.

Prije svega je zamolio roditelje da sklone djecu od televizora…

– Mi smo još jedno djelo priveli kraju i predali Tužilaštvu. Ministarstvo je došlo do podaaka da su 1572 puta predsjednik i svi i članovi njegove porodice bili su prisluškivani, bez ikakvog pravnog osnova…

Ovi podaci nošeni su visokim funkcionerima MUP -a. Nije bilo i ni jednog i jedinog inkriminišućeg sadržaja. Pripadnici MUP po pritanju prisluškivanja predsjednika stavljeni na poligraf i svi su pali rekao je Vulin.

Čitaj još:   DRAGAN Bursać: Jeste li očekivali nešto drugačije i bolje od SRBIJANSKE policije? SRAMNO, ZAISTA SRAMNO!

– Belivuka i njegovu ekipu pod ovim kodnim imenom smo vodili. Akcija je uspješno završena. Sada ono što ćete vidjeti, molim vas, sklonite i djecu od televizora. Nećemo prikazati snimke, samo fotografije. Vidite, odsječene a i glave, monstruozna ubistva. Toga ima još, samo smo htjeli da vidite prvo i o kakvim se zverima radi- rekao je Vulin.

izvor agencije

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   ABAZ Dizdarević: Osnivanje političke akademije je, jedna od ideja za jačanje partije, negativna percepcija DPS- a će vremenom isčeznuti... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more