IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: Nebojša sahranjen na groblju gdje je i ubijen, ostavio suprugu, dva sina i ćerku… (foto)

POSLIJE ZLOČINA MIRNO ĆASKAO SA POLICAJCIMA, novi detalji krvavog porodičnog obračuna groblju kod Novog Pazara…

NOVI PAZAR: Srbija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 08.03.2021…08: 59…NOVI PAZAR: Nebojša sahranjen na groblju gdje je i ubijen, ostavio suprugu, dva sina i ćerku… (foto)

NEBOJŠA LAZOVIĆ JUČE JE SAHRANJEN, na pravoslavnom groblju kod Petrove crkve, ubijeni Nebojša Lazović sahranjen je u prisustvu članova porodice, rođaka i prijatelja. Iza sebe je ostavio suprugu, dva sina i ćerku.

NEBOJŠA Lazović (48), koji je u subotu ubijen na groblju u selu Lopužnje na Rogozni, nadomak Novog Pazara, decenijama je bio u lošim odnosima sa bratom i sinovcem Dejanom (26), uhapšenim zbog sumnje da ga je nožem usmrtio, a ranio njegovog sina Uroša (21)…

Osumnjičeni za ubistvo prilikom hapšenja, prema rječima policajaca, nije pokazivao znake žaljenja i kajanja zbog toga što je usmrtio strica i povredio brata.

Djelovalo je kao da nije svijestan šta je uradio. Pokušavao je da a to je neobavezno ćaska sa policajcima, bez pominjanja onoga šta se desilo na groblju- kaže izvor u policiji.

Poznanici i komšije Lazovića, Nebojše i Dejana, kažu da njihove porodice, uz kraće prekide, decenijama u svađi, najverovatnije zbog istih nerešenih imovinskih odnosa.

Do krvavog obračuna bliskih rođaka došlo je nakon što su, na Zadušnice, na seoskom groblju zapalili sveće preminulim članovima porodice i još desetak osoba seli za sto da se posluže.

Čitaj još:   Kadra i Izabelina želja da pređe na islam, ona ga psihički uništava, spremna je da mu zagorča život... (foto)

Prema riječima očevidaca,Nebojša i Uroš sjedeli su nekoliko mjesta udaljeni od Dejana i njegovog oca, razgovarajući sa rođacima i prijateljima iz sela, iz kojeg su se odavno odselili u novopazarsko naselje Postenje.

U jednom trenutku, Dejan je skočio, potegao nož, koji mu je tada bio za pojasom, i nasrnuo na Nebojšu. Ubo ga je dva puta u predelu stomaka i grudnog koša, a jednom brata Uroša. Tom prilikom Nebojša je udario flašom Dejana po glavi, onda su se umješali ostali i uspjeli da ih oni i razdvoje – priča izvor iz istrage.

Teško ranjenog Nebojšu ubacili su automobil i uputili se ka Opštoj bolnici u Novom Pazaru, ali je on preminuo usput. NJegov sin Uroš je zbrinut u toj zdravstvenoj ustanovi i njegovo stanje je stabilno. Prema nezvaničnim informacijama, njega je Dejan ubo u stomak, ali mu nije povredio nijedan organ.

Nakon obračuna, Dejan je nož sakrio zabivši ga u zemlju iza poljskog klozeta, a onda se uputio ka gradu i bolnici, jer je i sam bio povređen. Ubrzo je uhapšen, a njegov otac, kod kojeg je pronađena palica, na uviđaju je pokušavao da obmane policiju navodeći da njegov sin nije sa sobom imao nož, već da je pokupio neki sa stola- kaže izvor i dodaje da Dejan nije bio pod dejstvom alkohola kada je napao strica na slavi Zadušnice, na groblju, to je strašno- priča jedan od žitelja Postenja.

Dio naselja u kojem su kuće žrtve i ubice juče nije moglo da se priđe, rođaci i komšije nisu željeli da pričaju sa novinarima, sve je obezbeđivala i patrola policije….

Čitaj još:   TONA PROĐE- GRAM NIKADA: Legalizacija kriminala... (foto)

izvor Novosti.rs

NOVI PAZAR: Uhapšena djevojka- NASRTALA NA AUTOMOBILE I SJEKLA SE ŽILETOM!

Inspektori Policijske uprave Novi Pazar, uhapsili su S.M. (22) iz tog Read more