IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POUČNO I AKTUELNO: Kako je JUSUF Nurkić pojasnio AMERIKANCIMA zašto poste MUSLIMANI tokom Ramazana! (foto i video)

Jusuf Nurkić u posljednjem postu na drustvenim mrežama objasnio je nešto Amerikancima…

PORTLAND: Svijet, Sport, Zanimljivosti, ponedeljak, 08.03.2021…00: 09… POUČNO I AKTUELNO: Kako je JUSUF Nurkić pojasnio AMERIKANCIMA zašto poste MUSLIMANI tokom Ramazana! (foto i video)

Naš najbolji kosarkaš Jusuf Nurkić u posljednjem postu na drustvenim mrezama objasnio je Amerikancima zasto muslimani poste tokom mjeseca Ramazana.

“Mi muslimani postimo kao čin ibadeta ili obožavanja to je prilika da se približimo Bogu i da na neki nacin postanemo suosjećajniji prema onima kojima je to potrebno.

– Mi muslimani postimo kao čin ibadeta ili obožavanja, to je prilika da se približimo Bogu i na neki način da postanemo suosjećajniji prema onima kojima je to potrebno. Post se također gleda kao način da se naučite strpljenju i prekinete loše navike, napisao je Nurkić.

Čitaj još:   ŽELJKO Vukmirović: Stvarno ozbiljan “visibility”

Mnogi su bili u čudu kada je on otkrio da će postiti mjesec Ramazan, bez obzira na to što će u NBA ligi skoro svaku noć igrati utakmicu. No, to nije prvi put da to radi, jer kako ističe, post mu ne pravi nikakav problem na utakmicama.

izvor agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more