IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SVETOSAVCI KAO ”ROGOVI U VREĆI”: Tuča zbog goriva, Daka prijeti, doveli Dajka da oćera Šubaru iz Nikšića… (foto)

Incident je zataškan od strane stručnog štba DF- a i tima propagandisata iz štaba Marka Šubare Kovačevića koji se specijaliz za izborne manipulacije i prljavu propagandu u kojoj im svesrdno pomažu agenti- provokatori i to iz Beograda…

NIKŠIĆ: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 08.03.2021…12: 59… SVETOSAVCI KAO ”ROGOVI U VREĆI”: Tuča zbog goriva, Daka prijeti, doveli Dajka da oćera Šubaru iz Nikšića… (foto)

Dajko doveden da agituje i spriječi dolazak Milačića

Ova koalicija čiju mrežu aktivista predvodi profesionalni izdajnik Vladislav Dajković poznat pod kodnim imenom ”Masni” i još nekolicina bezbjednosno interesantnih osoba (o čemu ćmo detaljnije pisati u narednim tekstovima) ima zadatak da doprinese uništenju Crne Gore i revitalizaciji četništva.

Vladislav ”Masni” Dajković i Marko ”Paljevina” Milačić iz dana dok su bili u ljubavi: Profesionalni izdajnici, perjanice velikosrpske prljave propagande i mrzitelji Crne Gore

Međutim, Dajković, osim što vrši prljavu terensku kampanju protiv Crne Gore i Crnogoraca, ogovarajući, klevećući i šireći gnusne laži protiv svoje zemlje u beogradskim propagandnim ispostavama, doveden je da bi po strani držao lidera Prave Crne Gore Marka Milačića.

Milačić je nakon što mu je Demokratski front poklonio mandat u Skupštini, maltene potonuo u političko sivilo, a Front više ne želi ni da čuje za njega.

Ovaj sukob je samo jedan od mnogih u velikosrpskom političkom korpusu pred izbore u Nikšiću, a sve te konflikte svetosavski agitatori pokušavaju da sakriju agresivnom kampanjom, vrijeđanjem neistomišljenika, prijetnjama i fašističkim ponašanjem prema svakome ko bezuslovno ne podržava njihovu ideologiju ”krivi i tla”.

Tuča zbog goriva

Iako su računali da će prljavom propagandom lako ostvariti cilj koji im je njihov beogradski nalogodavac Aleksandar Vučić postavio – formiranje SAO Nikšić, došlo je od prilično velikih problema u realiziciji tog plana. Osim političkih konflikata u taboru svetosavaca dolazi do sukoba među najnižim aktivistima– takozvanim PETROL-SVETOSAVCIMA.

Petrol-litijaši ne razlikuju srpsku trobojku od holandske zastave!

Nakon jučerašnje PETROL-LITIJE  koja je trebalo da pokaže snagu četništva u Nikšiću, a propala je i pored toga što je izdajnička vlada omogućila osobama iz Trebinja da dolaze u grad pod Trebjesom, postalo je jasno da podrška četništvu slabi iz dana u dan.

Čitaj još:   FALSIFIKOVANJE ISTORIJE: Ukidaju antifašistički praznik, uvode crkveni, Pljevlja nisu oslobođena na Svetu Petku... (foto, video)

Kako saznaje portal Aktuelno iz dobro upućenih izvora, juče je čak došlo do gužve i fizičkog obračuna kad su se velikorspki aktivisti, takozvani PETROL-SVETOSAVCI žestoko posvađali oko apanaža koje su iz crnih fondova srpske BIA-e dobili za takozvane PETROL-LITIJE.

”Šubara” u prirodnom okruženju

Incident je zataškan od strane stručnog štba DF-a i tima propagandisata iz štaba Marka Šubare Kovačevića koji su se specijalizovali za izborne manipulacije i prljavu propagandu u kojoj im svesrdno pomažu agenti-provokatori iz Beograda.

Vučićevi tabloidi svim silama udaraju na Daku

”Krv bi legla do koljena”

Svi konflikti i sitne trzavice koji vladaju u svetosavskom korpusu zbog spoznaje da izdajnička i zločinačko-četnička ideologija više nikad ne može da bude dominantna u Crnoj Gori, ne predstavljaju ništa naspram antagonizma koji vlada na relaciji DF – Daka Davidović.

Ove dvije političke grupacije odavno su prešle prag političke korektnosti, a da nesposobna vlada nije obogaljila državu, nadležne službe bi već odavno počele da se bave procjenama da li postoji rizik od ozbiljnih incidetanta na relaciji ove dvije opskurne pro-četničke organizacije.

Interenet propaganda DF-a protiv Dake

Beogradski tabloidi koji otvoreno rade u službi velikosrpske koalicije ”Za budućnost Nikšića” osim što vrše sramnu, zločinačku propagandu prema Crnoj Gori i prizivaju sukobe, dobili su signal od šefa Srbije Vučića da ”udare” svim silama na Davidovića.

Osim napada od strane boegradskihi tabloida, Daka je na meti internet terorista koji rade u službi DF-a, ali i terenskiih agitatora ove polu-političke organizacije.

Koliko je situacija ozbiljna, govori i priznanje samog Davidovića koji je gostujući nedavno na pro-ruskoj televiziji Vijesti, priznao da je za malo došlo do krvoprolića između njegovih aktivista i aktivista Vučićevog prirepka, političkog provizorijuma ”Za budućnost Nikšića”.

”Ovaj nesrećni Vučić, psihopata, ispod dostojanstva mi je da gebelsovke metode komentarišem, doveo je tri šlepera najogavnihih plakata. Da sam ja pustio momke koji oko mene rade i djeluju u okviru ovih izbora, krv bi legla do koljena. Ali ja sam rekao pustite psihopate da lijepe i mi moramo nekad da se okanemo”, rekao je Davidović.

Čitaj još:   STOPALA VAM OTIČU: Razlog je OVO, evo KAKO da riješite problem...

Na osnovu svih činjenica koje su ovdje iznijete jasno je da su partije svetosavko-četničkog kulata ”krvi i tla” koji žele da revitalizuju kvislinšku ideologiju poraženu 1945. godine, pod dejstvom jakog nacionalističkog naboja i da nadležni organi moraju da se pozabave ovom problematikom.

Nažalost, isti pobornici ove ideologije privremeno su politički paralisali državu tako da ostaje nada da će građanska svijest koju je Crna Gora razvijala do 30. avgusta prošel godine, prevagnuti destruktivnu politiku 90-ih koja prijeti da se vrati.

Izvor. U.P.A.

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more