IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 13. mart 2021. godine

Ovan mijenja mišljenje, Bik u punoj snazi, Blizanci zure, Rak dobro, Lav srećan, Djevica zadovoljna, Vagi treba odmor, Škorpija rješava zadatke, Strijelac razdragan, Jarca čekaju promjene, Vodolija dominira, a Ribe imaju uspješan dan. Ovo je dnevni horoskop za 13. mart 2021. godine.

OVAN

U slučaju da ste privatnik očekuje vas priliv novca. Prilično ste ambiciozni i takvi su vam i planovi. Što se tiče tajne veze odlično se razvija. Vaše emocije su sve dublje, a vezanost za partnerku sve jača. Odlično se osjećate.


BIK

Prezadovoljni ste situacijom na poslu. Razmišljate da proširite obim poslovne ponude i ti planovi su tajnog tipa. Uživate u vezi. Partner vam pruža osjećaj sigurnosti i stabilnosti. Zdravlje je odlično.


BLIZANCI

Fokusirani ste na uspostavljanje saradnje sa inostranim saradnicima. Vjerujete da ćete jako brzo započeti zajednički posao. Zaljubljeni ste, stalno mislite na voljenu osobu ili pričate o njoj. Zdravstveno stanje je stabilno.


RAK

Finansijska situacija nije najbolja. Informišete se detaljno šta vam je sve potrebno za dobijanje kredita. Razmišljate i kako da nađete sponzora. Zadovoljni ste odnosom sa partnerom. Zdravlje je solidno.

LAV

Očekuje vas nervoza vezana za oblast sudskih sporova i pravnih pitanja. Uprkos uloženom trudu nema nikakvih rezultata. Imate redovan kontakt sa simpatijom, ali ne spominjete vezu. Druga strana počinje da se hladi. Nervi su vam osjetljivi.

Čitaj još:   KAKO DO BOGATSVA,LAKO: Evo navika najimućnijeg čovjeka na svijetu... (foto)


DJEVICA

Na poslu vas očekuju neplanirane teškoće koje ne uspjevate da riješite onako brzo kako bi željeli. Zapostavljate partnera upravo zbog poslovnih problema. Zdravlje nije najbolje u smislu da ste prilično razdražljivi.


VAGA

Zadovoljni ste saradnjom sa kolegama. Pravite nove poslovne planove i očekujete da budu uspješni. Pred vama je novo poznanstvo do koga dolazi preko posla. Zdravlje je odlično, a vi niste zadovoljni svojim izgledom.


ŠKORPIJA

Energični ste, prilagodljivi, brzo razmišljate. Radite više poslova u isto vrijeme i to bez grešaka i nervoze. Zaljubljeni ste i posvećeni drugoj polovini. Zdravlje je stabilno, a izuzetno vam prija fizička aktivnost.

STRIJELAC

Prilično ste ambiciozni, tačno znate šta želite i postižete uspjeh. Imate utisak da ste se previše posvećivali poslovnim obavezama tako da želite da što više vremena provedete sa partnerkom. Zdravlje je stabilno.


JARAC

Razmišljate o novcu i trudite se da ga zaradite. Iz tog razloga prvenstvo dajete obavezama koje na siguran i brz način poboljšavaju finansije. Smatrate da je veza stabilna i da odlično napreduje. Potrebno je da posjetite stomatologa.


VODOLIJA

Prilično ste tajnoviti kada su finansije u pitanju. Očekuje vas tajni priliv novca i tajni rashod. Odnos sa simpatijom ne napreduje najbolje. Imate utisak da se udaljavate jedno od drugog. Zdravlje je stabilno.

Čitaj još:   DANAS POČINJE PROLJEĆE: Opraštamo se od zime, ne i od hladnog vremena!!! (foto)


RIBE

Iako ste zadovoljni situacijom na poslu vjerujete da ona može biti još bolja. Iz tog razloga pravite nove, ambicioznije poslovne planove. Idealizovali ste voljenu osobu i toga niste svjesni. Zdravlje je odlično.

http://ibalkan.net

Dnevni horoskop za 11. april 2021. godine

Ovan živi trenutak, Bik uspješan, Blizancima treba podrška, Rak zadovoljan, Read more

Živković: Opasni planovi naših oslobodilaca… (foto)

Miodrag Živković, jedan od osnivača GI 21.maj i bivši predsjednik Read more