IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 14. mart 2021. godine

Ovan moćan, Bik zatvoren, Blizancima važan posao, Rak promjenljivog raspoloženja, velik novac za Lava, prevelike obaveze za Djevicu, Vaga započinje nešto novo, Škorpija rezervisana, čudan dan za Strijelca, Jarac jak, uspješan dan za Vodoliju, a Ribe očekuju promjene. Ovo je dnevni horoskop za 14. mart 2021. godine.

OVAN

Očekuje vas priliv energije i samopouzdanja. Ukoliko ste privatnik sa puno optimizma započinjete novi projekat. Očekuje vas susret pun emocija i strasti sa tajnom partnerkom. Osjećate se odlično.


BIK

Vaš trud se isplatio i jako ste ponosni zbog rezultata rada. Otpočinjete novi projekat uvjereni u njegov uspjeh. Veza je stabilna, ali ipak imate utisak da druga strana ima mnogo veća očekivanja od onoga što joj nudite. Zdravlje je solidno.

BLIZANCI

Poslovna situacija je stabilna. Normalno, regularno, bez stresa završavate poslovne obaveze. Očekuje vas finansijski dobitak. Zaljubljeni ste i sami sebi ste čudni. Insistirate na susretu sa voljenom osobom. Osjećate se odlično.


RAK

Posao se normalno razvija. Imate utisak da posjeduje ogroman potencijal i zbog toga pravite nove, ambiciozne poslovne planove. Jako ste pažljivi prema bračnom partneru jer vam djeluje neraspoloženo. Zdravlje je solidno.


LAV

Imate odličnu saradnju sa stranim partnerima. Očekuje vas nova runda razgovora koja će biti uspješna. Pokušavate da preko društvenih mreža obogatite svoje socijalni i emotivni život, ali nema rezultata. Zdravlje je stabilno.

Čitaj još:   NOVI SLUČAJEVI: U Sarajevu je 10 a 11 iz Tuzle, Lukavca i Živinica zaraženih koronom ... (foto i video)

DJEVICA

Zabrinuti ste zbog zastoja na poslu. Probleme ne uspjevate da riješite i više nemate ideju šta da uradite da biste ih savladali. Voljena osoba je prilično brižna i pomaže vam da se opustite. Jako ste napeti i pod stresom.


VAGA

Kada su poslovni planovi u pitanju prilično ste kreativni. Planove bez problema realizujete i zbog toga ste zadovoljni. Zaljubljeni ste i imate potrebu da budete u stalnom kontaktu sa voljenom osobom. Osjećate se dobro.


ŠKORPIJA

Koncentracija vam je na zavidnom nivou tako da uspjevate da uspješno radite više poslova u isto vrijeme. Zadovoljni ste vezom i počinjete da razmišljate o braku. Smatrate da je to normalan razvoj odnosa. Zdravlje je stabilno.

STRIJELAC

Vrijedni ste i optimistični. Na poslu ste ušli u fazu rutine. Potrebni su vam novi izazovi pa razmišljate o novim projektima. Uspjevate da provedete vrijeme sami sa partnerom. Osjećate se odlično.

JARAC

Razmišljate o poboljšanju finansija. Srećom vas očekuje više posla nego obično što vam odgovara. Druga polovina smatra da ste preopterećeni novcem i insistira da se češće viđate. Zdravlje je solidno.


VODOLIJA

Ukoliko ste u potrazi za poslom očekuje vas poslovni sastanak i dobijanje nove poslovne ponude. Niste u potpunosti zadovoljni odnosom sa partnerom. Imate utisak da je partneru najbitnija materijalna sfera. Zdravlje je stabilno.

Čitaj još:   Objedinjene dvije krivične prijave protiv VESNE Bratić: SDT vodi jedinstveni postupak protiv bivše ministarke prosvjete, nauke, kulture i sporta... (foto)


RIBE

Prilično ste tajnoviti. U tajnosti držite ili poslovne pregovore ili projekat na kome radite. Pred vama je novo poznanstvo. Vaš prvi utisak je jako pozitivan i nadate se nastavku druženja. Ukoliko ste bolesni sl.jeduje vam oporavak.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more