IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DOBAR INSAN SARAJEVSKI UGOSTITELJ: Sejo Brajlović najavio da besplatno dijeli meso, ispred restorana se stvorio red… (foto i video)

Na videu vidljiv je dugi red građana koji su došli po besplatnu porciju vrhunskog mesa…

SARAJEVO: BiH, Ekonomija, vijesti, subota, 13.03.…09: 57… DOBAR INSAN SARAJEVSKI UGOSTITELJ: Sejo Brajlović besplatno dijeli meso, ispred restorana se stvorio red… (foto i video)

Poznati sarajevski ugostitelj Sejo Brajlović danas je na svom zvaničnom Facebook profilu najavio kako će zbog najavljenog lockdowna od 18 do 19:30 sati besplatno dijeliti hranu u restoranu, što je izazvalo veliki interes građana koji su formirali red ispred restorana na Ilidži.

Na videu vidljiv je dugi red građana koji su došli po besplatnu porciju vrhunskog mesa.

“Zbog situacije sa kriznim štabom Kantona Sarajevo koji nam je nametnuo zabranu rada od večeras do ponedjeljka, naš Sejo časti sve od 18 do 19:30 sati. Vitrina se mora isprazniti”, navedeno je na zvaničnim Instagram i Facebook profilima restorana.

Čitaj još:   SARAJEVO: SDA pozdravila odluku Ustavnog suda BiH o ukidanju 9. januara kao Dana RS...

Uz poziv građanima napisan je i podsjetnik da je u restoranu dozvoljen boravak 30 osoba, a oni koji ne budu pronašli slobodno mjesto svoju besplatnu porciju mogu ponijeti kući.

Nažalost građani čekajući u redu nisu poštovali mjere fizičke distance, a neki nisu nosili ni maske.

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more