IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIKŠIĆ U ŠOKU- JEZIVO STANJE U BOLNICI: Gužve bez distance i reda, ne zna se ko ima koronu, a ko ne… (foto i video)

Epidemiološka situacija u Nikšiću izmakla je samoj kontroli, a neuslovi i organizacija u ovoj zdravstvenoj ustanovi, dodatno odmažu…

NIKŠIĆ: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, subota, 13.03.…12: 57… NIKŠIĆ U ŠOKU- JEZIVO STANJE U BOLNICI: Gužve bez distance i reda, ne zna se ko ima koronu, a ko ne… (foto i video)

Scene iz Opšte bolnice u Nikšiću, blago rečeno su jezive, ogromne gužve, nekontrolisanje mjera i miješanje zaraženih sa onima koji to možda nisu, u istim prostorijama, van je granica zdravog razuma, ali i (ne) odgovornost onih koji rukovode ovom ustanovom…

Na snimcima koje su čitaoci poslali portalu Standard vidi se da je u Opštoj bolnici u Nikšiću ogromna gužva, među desetinama pacijenata nema distance, a u toj ustanovi nema nikakve kontrole. Kako prenose čitaoci, građani negoduju zbog ovakve situacije, ali su nemoćni.

Građani tvrde da se u istim prostorijama nalaze i inficirani koronavirusom i oni koji to nisu.

Čitaj još:   CRNOGORAC DAO OTKAZ, KAD ČUJETE RAZLOG, NEĆETE VJEROVATI: Raskinuo ugovor nije izdržao ni mjesec dana, šta je ZAMJERIO poslodavcu... (foto)

Organizacija i kontrola u ustanovi kojom rukovodi nedavno imenovani direktor OB Nikšić Marko Mitrović zabrinjavajuća je.

Očigledno je da su ispred zdravlja građana bili neki drugi prioriteti, a to su uklanjanje zastave koja je stajala pored grba, kako bi njeno mjesto zauzeo pokojni mitroplit Amfilohije. Takođe, otvaranje novog “COVID centra” u Osnovnoj školi na Toviću, koji najbolje oslikava domete nove vlasti. Kažu neki, kakav direktor – takav i novi COVID centar.

Pogledajte video snimke iz nikšićke bolnice:

izvor Standard.co.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more