IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI Spot za pjesmu “Crna Gora je moj dom”: SRUŠIO SVE REKORDE GLEDANOSTI! (foto i video)

Pjevačica Jadranka Barjaktarović objavila je spot za pjesmu- Crna Gora je moj dom- koja je za nepuna 24 časa pogledalo preko 100, 000 ljudi…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 13.03.…11: 57… NOVI Spot za pjesmu“Crna Gora je moj dom”:SRUŠIO SVE REKORDE GLEDANOSTI ! (foto i video)

Spot koji je oduševio javnost i sve poklonike muzike koju izvodi pjevačica, naišao je kako na odobravanje i hvaljenje tako i negodovoje nekih stranica na društvenim mrežama. Ali to je manje bitno…

U kadrovima za spot koji se od pojavljivanja pjesme s nestrpljenjem isčekicao, mogu se vidjeti pored prirodne ljepote naše zemlje i neki od kulturnih simbola. Spot je jedan od boljih koji je izašao na našim prostorima u posljednje vrijeme, svojevrsan kombek Barjaktarović, ali i znak poštovanja i ljubavi prema Crnoj Gori i Nikšiću.

Ali nekima se izgleda nije dopala ni pjesma a ni poruka, pa su tako na story stranice bunt.cg na Instagramu tražili od pratioca da dislajkuju Jadrankin spot na Jutjubu.

Ovakav potez je izuzetno nekotektan, neprofesionalan i možemo reći nepatriotski ako se uzme da spot obiluje samo scenama kulture i istorije naše države, nacionalnim simbolima, mladim ljudima, i dubokoj tradiciji koju nosimo.

Čitaj još:   NEGATOR GENOCIDA U BIH, DOBIO JOŠ JEDNU TITULU NEPOŽELJNE OSOBE: Čekajte da vidite gdje je to... (foto)

Kompletan spot je u znaku Crne Gor, igra se crnogorsko kolo, mladi Crnogorci i Crnogorke jašu konje obučeni u crnogorsku nošnju, prikazuju se Lovćen i ljepote naše zemlje… Jaku i stamenu crnogorsku ženu predstavlja Milica Marković, nekadašnje TV lice.

Jadranka Barjaktarović je, takođe, obučena u crnogorsku nošnju.  Jaku i stamenu crnogorsku ženu predstavlja Milica Marković, nekadašnje TV lice, koja blista u crvenoj haljini.

Tekst i muziku napisao je Momčilo Zeković Zeko.

“Đe ćeš po mraku? Upali svijetlo! Za život treba imati “zvona“. A “zvona“ Crnogorkama nikad falila nijesu. Đe ćeš zvona ljepša? Biće nas dok Crnogorki ima. Jadranka, hvala ti za nemankanje hrabrosti. Uz najljepši smijeh, voljeti svoje nije grijeh… Hvala svima vama koji ovu zemlju zovete svojom majkom. Dragi Crnogorci, Srbi, Albanci, Muslimani, Hrvati, Bošnjaci, Romi, Makedonci, Jevreji, Mađari, Slovenci…svi vi koji želite drugačiju Crnu Goru”, napisao je, između ostalog, Zeković na svom Facebook profilu...

izvor Standard.co.me

DRITAN SE UDVARAO DJEVOJCI, ona ga snimala: ”OPASAN SI- NEĆEMO U RAT DA IDEMO”(video)

Potpredsjednik crnogorske vlade Dritan Abazović ponovo je u centru zbivanja. Read more

Dnevni horoskop za 11. april 2021. godine

Ovan živi trenutak, Bik uspješan, Blizancima treba podrška, Rak zadovoljan, Read more