IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OTKRIVENI DETALJI: MUP KS rasvijetlio pokušaj otmice dječaka na Ilidži… (foto)

Radeći na rasvjetljavanju ovog događaja policija je otkrila ko je upravljao kombijem te su vozača saslušali na date okolnosti…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, subota, 13.03.…00: 57… OTKRIVENI DETALJI: MUP KS rasvijetlio pokušaj otmice dječaka na Ilidži… (foto)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo su rasvijetlil pokušaj otmice desetogodišnjeg dječaka te su utvrdili da je dijete sve slagalo.

On je, naime, kazao da ga je u četvrtak neko pokušao oteti, odnosno da ga je nepoznati muškarac strpao u bijeli kombi i povezao prema Kiseljaku.

Muškarac je dijete izbacio iz vozila na Kobiljači i odvezao se dalje. Potom je dječak došao do kuće izvjesnog Zorana i zamolilo ga da pozove njegove roditelje. Roditelje maloljetnika nazvao je Zoran, predstavio im se i rekao da je njihovo dijete kod njega. Otac je ubrzo došao po svog sina i vratio ga kući.

Radeći na rasvjetljavanju ovog događaja policija je otkrila ko je upravljao kombijem te su vozača saslušali na date okolnosti. Ispostavilo se da je dječak sve slagao, piše Oslobođenje.

Čitaj još:   ISTANBUL: Biznismen Gultekin, ubijen u oružanom napadu na Bešktašu...

On je kazao da ga je dječak zaustavio na Ilidži i zamolio ga da ga poveze da kupi zeca. Čovjek je usput shvatio da dijete pojma nema kud je pošlo i da želi samo da se provoza kombijem. U strahu da će ga neko teretiti za otmicu on je dijete ostavio na sred puta, ispričao je izvor blizak policiji...

izvor agencije

TEŠKA NESREĆA: Kamion udario u zaštitnu ogradu, ima mrtvih! (foto)

Nesreća se dogodila oko 11.40 časova, naveli su u MUP- Read more

Dragan Bursać, jednom rečenicom razmontirao i razbucao Emira Kusturicu… (foto)

"SVE ŠTO TREBATE ZNATI O NEKADAŠNJEM…" BEOGRAD: Regija, Zsnimljivosti, vijesti, Read more