IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Jadranka Barjaktarović: „Osjećam se ugroženo i uznemireno“… (foto i video)

Poznata crnogorska pjevačica Jadranka Barjaktarović podnijela je policiju prijavu protiv, kako je navela, određenih korisnika društvenih mreža zbog uznemiravanja, što je posljedica i osjećaj zabrinutosti i straha...

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 14.03.…15: 37… Jadranka Barjaktarović: „Osjećam se ugroženo i uznemireno“… (foto i video)

“Direktoru Uprave policije Zoranu Brđaninu i načelniku Centra bezbjednosti Podgorica Milovanu Pavićeviću podnijela sam prijavu protiv određenih korisnika društvenih mreža koji su imali aktivnosti protiv mene koje su me, kao građanku i ženu, uznemirile, i kod mene izazvale osjećaj zabrinosti i straha”, kazala je Barjaktarović.

Povodom za tako neprimjerene i neprijatne aktivnosti je, tvrdi ona, emitovanje spota za njenu novu pjesmu “Da je vječna Crna Gora”.

Ona u saopštenju navodi da objave i komentari prevazilaze kritiku istoga umjetničkog stvaralaštva i slobodu izražavanja na koju svako ima pravo “i prelaze mržnju, drsko i neprimjereno ponašanje, vulgarnost i primitivizam, bezobzirno ponašanje uz najavu nasilja i pozivanja na linč jedne žene”.

Čitaj još:   KOME SMETA CRNOGORKA- JADRANKA BAJRAKTAROVIĆ... (video)

“Zbog takvih aktivnosti osjećam se ugroženo i uznemireno. Imajući u vidu ukupne političko i društveno stanje, atmosferu podijeljenog istog društva i tenzija, dodatno sam zabrinuta svoju i sigurnost najbližih. Takvim aktivnostima pridružile su se i osobe koje su pristalice nasilja i ekstremizma i koje otvoreno promovišu i opravdavaju ratne zločine i šire mržnju prema nepravoslavnim građanima”, kazala je za medije Barjaktarović.

izvor analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more