IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Nakon konačnog raskida Rialde i Kenana: Oglasio se brat Edin Tahirović… (foto i video)

‘NAJPAMETNIJA STVAR…’ Edin otkrio koji zadrugari su DIREKTNO UTICALI na prekid veze, onda je priznao šta zaista misli o igri Mine i Tomovića!!!

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 14.03.…19: 37… Nakon konačnog raskida Rialde i Kenana: Oglasio se brat Edin Tahirović… (foto i video)

Edin tvrdi da oni nisu mijerodavni za savjetovanje bilo koga.

Kenan Tahirović učesnik “Zadruge 4” koji je odmah po ulasku izazvao reakcije, posebno ženskog djela publike, ali mnogobrojnih zadrugarki. Sultan je ubrzo uplovio u vezu sa atraktivnom pjevačicom, Rialdom Karahasanović, a njihova veza je uvijek bila pod lupom javnosti.

Međutim, Rialda i Kenan su prethodne večeri odlučili da stave tačku na svoju ljubav i nastave dalje kao jedinke, a na tu temu se, za Pink.rs, oglasio Kenanov brat, Edin Tahirović.

Pa iskreno, ja sam neko ko na slične situacije gleda sasvim pragmaticno i smatram da je nakon svih ovih scena najpametnija stvar da njih dvoje stave tačku na ovu vezu i rastave se na jedan fin i kulturan način, te tako ostanu u lijepim odnosima.

Pokušali su, potrudili se koliko su mogli i koliko je to u stvari moguće je to i u uslovima u kojima se nalaze i očigledno je da imaju različita gledanja na sve.

Čitaj još:   Uhapšena SRPSKA pjevaljka: Policija joj našla ARSENAL ORUŽJA u stanu, spreman za UBISTVA i likvidacije... (foto)

Nažalost, kada neka “kvazi savjetovanja” od strane ljudi unutra, koji su po mom mišljenju apsolutno amputirani od osjećaja uspjevaju njima da utiču na viziju neku, kako bi jedna zdrava veza trebala da funkcioniše, onda tu zaista nema više sta da se pokušava- rekao je Kenanov brat.

Zatim se osvrnuo i na ljude, koji su, po njegovom mišljenju, uticali na vezu Rialde i Kenana:

Pa, mislim prvenstveno evo na Minu, protiv koje iskreno nemam apsolutno ništa, čak mi je i draga na neki način, ali da je ona neko ko je mjerodavan za davanje savjeta po pitanju ljubavi i veze mi je zaista više nego suludo…

Takođe ću navesti i Erminu i Vladimira kao nekoga ko stvarno ne bi trebao da dijeli savete drugima, a ciji, komentari i “savketi” te i utiču i na njihovu vezu- završio je on.

Iako je Rialda jasno stavila do znanja da je ovo njena konačna odluka, ostaje nam da u narednom periodu ispratimo hoće li doći do promjene i u njenom odnosu sa Kenanom, a možda i do pomirenja…

Dešavanja u regionu i u rijaliti dešavanjima u “Zadruga 4” prati naša ADNA Bojadžić…

Čitaj još:   Muslimani, Lejletu- l -berat veče proveli u kućama zbog korona virusa... (foto)

Izvor Pink.rs

DRITAN SE UDVARAO DJEVOJCI, ona ga snimala: ”OPASAN SI- NEĆEMO U RAT DA IDEMO”(video)

Potpredsjednik crnogorske vlade Dritan Abazović ponovo je u centru zbivanja. Read more

Dnevni horoskop za 11. april 2021. godine

Ovan živi trenutak, Bik uspješan, Blizancima treba podrška, Rak zadovoljan, Read more