IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Nikšić: Počeli upadi DF- a, DPS daje rok policiji da uspostavi kontrolu ili preuzmu stvar u svoje ruke… (foto i video)

U naselju Dragova Luka došlo do nasilnog upada na biračko mjesto br 118 od strane Marka Kovačevića koji je oteo birački materijal, spriječen birački odbor da izađe na teren i pretučeno jedno lice, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Nikšić…

NIKŠIĆ: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 14.03.…14: 37… Nikšić: Počeli upadi DF- a, DPS daje rok policiji da uspostavi kontrolu ili preuzmu stvar u svoje ruke… (foto i video)

Danas je u naselju Dragova Luka došlo do nasilnog upada na biračko mjesto br 118 od strane Marka Kovačevića kojom prilikom je otet birački materijal, spriječen birački odbor da izađe na teren i pretučeno jedno lice, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

Oni tvrde da se sve ovo desilo na očigled pripadnika Uprave policije.

“Ovom prilikom šaljemo jasnu poruku Upravi policije da imaju rok da uspostave kontrolu u roku od sat vremena ili ćemo biti prinuđeni da preuzmemo stvar u svoje ruke i sami rješavamo probleme. Pozivamo sve da ovo upozorenje shvate krajnje ozbiljno jer smo spremni i odlučni da odbranimo pobjedu od četničkih hordi”, zaključuju u OO DPS Nikšić.

Registrovano je između 10-1 5 lica obučenih u majice sa nacionalnim obilježjima Srbije, koji po informacijama kojima trenutno raspolažemo nijesu iz Nikšića.

Čitaj još:   POTRES POGODIO PODRUČJE SA 30 MILIONA LJUDI: Ponovo se pomijerilo tlo pod nogama...

Ova lica su htjela nasilno da glasaju putem pisma. Nakon što im je članica biračkog odbora rekla da nemaju pravo da glasaju u Nikšiću, napali su je. Intervenisala je policija. Biračko mjesto je otvoreno a pozvani su predstavnici OIK-a.

U Nikšiću se danas održavaju lokalni izbori.

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more