IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GORICA DODIK OTKRILA KARTE: Proslavila pobjedu prosrpskih snaga u Nikšiću… (foto)

„Gdje ima dima, ima i vatre“, ipak slavilo se u kući Milorada Dodika, nakon što su objavljeni preliminarni rezultati u Crnoj Gori…

BANJA LUKA: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 15.03.2021. 08.35… GORICA DODIK OTKRILA KARTE: Proslavila pobjedu prosrpskih snaga u Nikšiću… (foto)

Kćerka člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika, Gorica, nije skrivala oduševljenje pobjedom prosrpskih snaga na lokalnim izborima u Nikšiću, u susjednoj Crnoj Gori.

Mediji podsjećaju da se danima spekuliralo kako se u izbore u Crnoj Gori sumnjivim poslovima umiješao i Goricin brat Igor, a da je u priremama za izbore sudjelovala i partija SNSD na čijem je čelu njezin otac Milorad Dodik, ali sve je ostalo samo na nagađanjima i spekulacijama.

No, čini se kako prema onoj narodnoj „Gdje ima dima, ima i vatre“, ipak slavilo u kući Milorada Dodika, nakon što su objavljeni preliminarni rezultati u Crnoj Gori.

Čitaj još:   SKANDAL NA MORU! 20 EURA ZA JEDAN ČAJ I DVA KROASANA! Turiste "pljačkaju", a lokalcima daju popust... (foto)

Svjedoči tome i objava na Twitteru Gorice Dodik, koja je kratko napisala…

“Veseli se SRPSKI rode i familijo Ćorović u Župi Nikšićkoj…”

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more