IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 17. mart 2021. godine

Ovan nervozan, Biku potrebna pomoć, Blizancima erotika na prvom mjestu, Rak misli o svemu, Lav se provodi, dobra energija za Djevicu, Vaga brzopleta, buran dan za Škorpiju, Strijelac traži slobodu, Jarac otuđen, Vodolija super, a Ribe impulsivne. Ovo je dnevni horoskop za 17. mart 2021. godine.

OVAN

Ne uspevjate da nađete zajednički jezik sa kolegama i zbog toga posao trpi. Nervozni ste jer se stvari ne odvijaju kako želite. Zainteresovani za ulazak u vezu iako to znači formiranje ljubavnog trougla. Napeti ste.

BIK

Zadovoljni ste stabilnom poslovnom situacijom. Atmosfera je radna, ali i opuštena. Osjećate se dobro u braku. Bračni partner vam pruža upravo ono što vam treba: sigurnost. Zdravstveno stanje je stabilno.

BLIZANCI

Dobro ste se pripremili za poslovni sastanak i sa puno optimizma odlazite na službeni put. Postižete poslovni uspjeh. Prezadovoljni ste odnosom sa partnerom i stalno mu pokazujete svoje emocije. Malo ste napeti. Potrebno je da se opustite.

RAK

Posao se odvija na uobičajeni način. Imate utisak da je došlo vrijeme da osavremenite radni proces. Vaš odnos prema voljenoj osobi je prilično zaštitnički, ali i posesivan u isto vrijeme. Zdravlje je stabilno.

LAV

Na poslu se stvari ne odvijaju kako želite. Očekuje vas neuspjeh i pad raspoloženja zbog toga. Osjećate se usamljeno. Potrebna vam je veza. Uprkos društveno životu niko vam se ne dopada. Fizički ste dobro, ali ste psihološki u minusu.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 30. mart 2023. godine...

DJEVICA

Na poslu vas očekuju teškoće koje nećete uspjeti da riješite. Jako vas nervira to što vaši pokušaji da riješite problem ne daju rezultate. Ne samo da niste raspoloženi za susret sa partnerom nego ste neprijatni prema njemu. Nervi su preosjetljivi.

VAGA

Na poslu vam se dešavaju samo lijepe stvari. Posao se odvija regularno, a flert sa kolegom vam prija. Impulsivni ste i prekidate vezu sa partnerom a da o tome niste dobro razmislili. Osjećate se loše zbog toga. Zdravstveno stanje je stabilno.

ŠKORPIJA

Odnos sa kolegama nije zadovoljavajući. Rezultati rada su ispod svakog očekivanja. To sve izaziva vašu nervozu. Partneru pokušavate da objasnite probleme na poslu, ali ne dobijate njegovu podršku. Jako ste nervozni.

STRIJELAC

Uživate na poslu. Što se tiče obaveza odrađujete ih regularno. Dobre ste volje, duhoviti i unosite dobro raspoloženje. Imate utisak da vas veza guši. Želite da komunicirate i sa drugim ljudima. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Na pogrešan način se suočavate sa mnoštvo obaveza. Radite više poslova istovremeno, ali pravite greške na sve strane. Veza se odlilčno razvija. Imate utisak da na voljenu osobu uvjek možete da računate. Napeti ste.

VODOLIJA

Na poslu vas očekuju veći problemi i nerviranje zbog čega možete u afektu dati otkaz. Nezainteresovani ste za viđanje sa partnerom i odbijate njegov predlog da se vidite. Neprijatni ste i on se pita šta je problem. Jako ste nervozni.

Čitaj još:   Vučić: Očekivano, krajem aprila, ukidanje vanrednog stanja... (foto)

RIBE

Situacija na poslu ne može da bude bolja: poslovne obaveze obavljate regularno, sa kolegama se dobro slažete i sama atmosfera na poslu je radna, ali prijatna. Očekuje vas svađa sa partnerom tokom koje raskidate. Zdravlje je solidno.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more