IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MUŽ I ŽENA PRODAVALI KOKAIN U BEČU: Kupovali u Srbiji, dilovali ga u butiku… (foto)

Dilovanje trajalo godinama i to na jednom mjestu, na njihovoj listi kupaca bili su pjevač, poznati frizer i nekadašnja misica…

WIEN: Svijet, Crna Hronika, vijesti, utorak, 16.03…13.55… MUŽ I ŽENA PRODAVALI KOKAIN U BEČU: Kupovali u Srbiji, dilovali ga u butiku… (foto)

Prema pisanju tamošnjih medija iz Austrije, i da su na njihovoj listi kupaca bili su pjevač, poznati frizer i nekadašnja misica…

Supružnici iz Beča osuđeni su za prodaju kokaina koji su, prema njihovim tvrdnjama, kupovali u Srbiji, a preprodavali ga u butiku u pomenutom gradu.

Dilovanje je trajalo godinama, a do sada su, navodno, prodali oko tri kilograma opijata.

Prema pisanju printanih medija, na njihovoj listi kupaca bili su prvo i jedan pjevač, poznati frizer i nekadašnja misica.

“Oni se sumnjiče da su godinama unazad dilovali kokain, kao i da su za to vrijeme prodali oko tri kilograma poznatim ličnostima. Na sudu su izjavili da su kokain kupovali od Gorana iz Srbije. Dobio tri i po godine zatvora, a supruga 15 mjeseci”, piše Kronen u Austriji.

Čitaj još:   EMIR Pilav za Gradsku RTV: Pobjednici izbora 30. avgusta 2020- Bošnjacima i Muslimanima u Pljevljima prijetili da se selimo, sudstvo i policija stali na stranu napadača... (foto, video)

Par je u samom centru grada držao butik u kojem su se prodavale skupe, dizajnerske stvari, ali i kokain.

“On je u posao sa drogom ušao prije 11 godina, a žena 2017. I sam ga je isto koristio, a onda i počeo da prodaje po cjeni od 70, 80 eura. Zaradio je a oko 225. 000 eura. Otkriveni su prošle godine, kada ih je prijavio jedan čovjek, da uprkos tome što je zabranjeno kretanje, u dvorištu u kojem se i nalazi butik– uvijek ima nekog”, kaže Kronen…

izvor Kurir.rs

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   ISTANBUL- Žrijeb grupa Evropske lige: Fener na Olimpijakos, Galata u grupi s Laciom, a Dinamo i Zvezda sa... (foto i video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more