IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KRVOPROLIĆE U SAD: Pokolj u salonima za masažu, ubijeno 8 ljudi, identitet napadača… (foto i video)

Najmanje osam osoba ubijeno je u tri pucnjave na jugoistoku SAD- a…

ATLANTA: Svijet, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 16.03.2021…09.35… KRVOPROLIĆE U SAD: Pokolj u salonima za masažu, ubijeno 8 ljudi, identitet napadača… (foto i video)

Najmanje je osmero ljudi ubijeno u trima pucnjavama u utorak u salonima za masažu u Atlanti i u obližnjem gradu, izvijestila su američka glasila a da zasad nije utvrđeno jesu li ta tri događaja povezana.

Prva pucnjava u kojoj su četiri osobe ubijene i dvije ranjene, dogodila se u utorak poslijepodne u salonu za masažu pedesetak kilometara od Atlante, najvećeg grada u saveznoj državi Georgiji, na jugoistoku Sjedinjenih Država, rekao je glasnogovornik policije okruga Cherokee, prenosi mreža CNN.

Nedugo zatim, u još dvjema pucnjavama ubijene su četiri osobe u dvama salonima za masažu u Atlanti, priopćila je policija u tome gradu, prenosi ista mreža.

Četiri žrtve drugih dviju pucnjava jesu žene, azijskog podrijetla.

Policija Cherokeeja je preko Facebooka pozvala svjedoke da se jave i objavila snimku osumnjičenika u crnom automobilu.

Osumnjičenik, 21- godišnji Robert Aaron Long, uhićen je u utorak navečer oko 240 km južno od Atlante, piše dnevnik Atlanta Journal – Constitution.

Čitaj još:   Kadri Veselji, najavio da će pored ibarskog mosta u Kosovskoj Mitrovici biti izgrađena džamija... (foto)

“Velika je vjerojatnost” da je isti napadač sudjelovao u svim trima napadima na salone za masažu u Atlanti u kojima je ubio osmero ljudi, rekao je za AFP glasnogovornik policije u tom glavnom gradu Georgije.

“Nakon pregleda videosnimki istražitelji misle da postoji velika vjerojatnost da je naš osumnjičenik napadač iz okruga Cherokeeja koji je u pritvoru”, rekao je taj policijski službenik, misleći pritom na Roberta Aarona Longa. 

Kako pišu strani mediji, Long je javno objavljivao ljubav prema Bogu i oružju.

– Pizza, oružje, bubnjevi, glazba, obitelj i Bog. To uglavnom sumira moj život. Prilično dobar život, napisao je svojevremeno Long na svom Instagram profilu.

– Djelovao je zbilja nevino, pomalo štreberski. Nije se činio nasilan koliko se ja sjećam. Bio je lovac i zanimala ga je religija, izjavio je Longov kolega iz srednje škole.

izvor Jutarnji list.hr