IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠTO SE DESILO SA CRNOGORSKIM NIKŠIĆEM: Svetosavski kult UBIJEDIO pola građana da su NEŠTO ŠTO NIJESU!

Srbija i svetosavski kult ”krvi i tla” koji se vodi pod imenom Srpska pravoslavna crkva (SPC)  pokazali su tipičan primjer sektaškog djelovanja služeći se svim sredstvima kako bi Crnogorcima ”popravili mentalitetske felere”

Iako su pobornici velikosrpske politike svoju kampanju na proteklim izborima u Nikšiću zasnivali na busanju kako baš oni predstavljaju ”pravu, izvornu Crnu Goru”, ako je suditi po podacima sa popisa održanog prije 30 godina, u pitanju je još jedna debela laži iz svetosavske kuhinje manipulacija.

Na popisu stanovništva u Nikšiću iz 1991. godine 88.16 odsto građana izjašnjavalo se kao Crnogorci, dok je samo 5.71 odsto bilo Srba!

Te godine u Nikšiću živjelo je 74.706 građana, a skoro 90 procenata su bili Crnogorci.

Zdravorazumski je zapitati se – šta se desilo sa crnogorskim Nikšićem i građanima?

Lokalni izbori u gradu pod Trebjesom završeni su u nedjelju i iako je ubjedljivu pobjedu odnio DPS sa preko 40 odsto glasova, vlast u Nikšiću formiraće dvije prosrpske koalicije čiji su predvodnici Demokratski front i Demokrate.

Ponovo smo prisustvovali brutalnoj kampanji srpskih medija protiv Crne Gore, otvorenom miješanju Srbije u izbore, koja je uložila ogromna sredstva da bi se, kako kažu njihovi istoričarai, oslobodio srpski grad…

Čitaj još:   POPIS STANOVNIŠTVA MAJKA SVIH BITAKA: Crna Gora sposobna da bude crnogorska ili tek Srbija na moru... (foto i video)

Ipak, Srbija ne bi mogla sama da “dobije” ovu bitku. Ogroman uticaj OVG Srpska pravoslavna crkva, laži i manipulacije svetosavskih popova koje se godinama recikliraju, a kojima su negirali crnogorsku naciju, očigledno su, zbog stalnog pritiska i ponavljanja, narodski rečeno ”zamađijali narod” i ubijedili ih da su nešto što nijesu.

S toga i ne treba da čudi što je ovoliko glasova otišlo neočetničkim strankama.

Srbija i svetosavski kult ”krvi i tla” koji se vodi pod imenom Srpska pravoslavna crkva (SPC)  pokazali su tipičan primjer sektaškog djelovanja služeći se svim sredstvima kako bi Crnogorcima ”popravili mentalitetske felere”.

Episkop Nikolaj Protopapas je definisao magiju kao “pokušaj čovjeka da nasilno sebi potčini sve ono što želi, da neutrališe svaku suprotnu silu, da upozna budućnost i postigne sve što želi”. Ona se, kako je govorio, u hrišćanstvu naziva religijom đavola.

Ove riječi asociraju na djelovanje SPC u Crnoj Gori i Nikšiću.

Uprkos tome, nikšićki izbori pokazali su da se građani počinju odupirati crnomagijskom djelovanju SPC i okreću se civilizacijskim vrijednostima savremenog društva.

Očigledno da je sve više onih koji su se sjetili one narodne, a koju su sljedbenici đavolje religije i politike zaboravili – “ko s đavolom tikve sadi, o glavu mu se obijaju”.

Čitaj još:   Od sjutra sve oštrije mjere: NEMA VIŠE PROSLAVA i SVADBI, ZATVARAJU SE I NOĆNI KLUBOVI...

D.G.

izvor: aktuelno.me

NIKŠIĆ: Kovačević, negator GENOCIDA fotografijom želi prikriti PROŠLOST…

Razumijem i uvažavam potrebu svake lokalne vjerske zajednice da sarađuje Read more

NIKŠIĆ: CECA nakon koncerta, NIJE UPLATILA NI CENT POREZA NA UGOVOR…

Nikšićki odbor Građanskog pokreta URA danas je uputio Upravi prihoda Read more

NI ČETNIK VIŠE NIJE ŠTO JE BIO

Njegova najveća muka je što je naćeran da licemjerno organizuje Read more

”Zvanična SRBIJA želi da od NIKŠIĆA napravi drugu BANJA LUKU…”

Promjena lokalne vlasti u Nikšiću i dolazak pulena Andrije Mandića Read more