IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 19. mart 2021. godine

Ovan u novoj ljubavi, Bik se oslanja na intuiciju, Blizanci loše šefuju, Rak muku muči, Lav zaslijepljen, Djevica zarobljena u poslu, Vagi pomažu Strijelac i Vodolija, Škorpija puna energije, Jarac bez ambicije, Ribe žele da se pokrenu. Ovo je dnevni horoskop za 19. mart 2021. godine.

OVAN

Iako niste u potrazi za novim poslom dobijate novu poslovnu ponudu. Odnos sa partnerkom je zadovoljavajući. Druga strana razmišlja o vašim finansijama i računa na vašu finansijsku pomoć. Čuvajte se povreda.

BIK

Odlazite na kraći, poslovni put. Djelujete šarmantno, dobroćudno i postižete uspjeh. Veza ima dozu dinamike. Lako vas je povrijediti i burno reagujete. Partner je iznenađen vašim ponašanjem. Zdravlje je stabilno.

BLIZANCI

Ukoliko ste privatnik razočarani ste lošim poslovnim rezultatima s obzirom da ste očekivali mnogo više. Partner razumije vaše neraspoloženje i uspjeva da vas smiri. Zahvaljujući njemu lakše vam je da krenete dalje. Skloni ste nerviranju i neraspoloženju.

RAK

Nadređena osoba inicira razgovor. Imate totalno različit odnos prema obavezama: vi jeste optimistični, ali posao ne može da se obavi brzo kako druga strana želi. Komunikacija sa partnerom je dinamična. Skloni ste povredama.

LAV

Prihvatate poslovnu pomoć od mlađeg kolege i on vam znatno pomaže u prevazilaženju problema. Očekuje vas razgovor sa bračnim partnerom o finansijama tokom koga dolazi do razmimoilaženja stavova. Mogući su problemi sa kožom.

Čitaj još:   UŽAS U BOGOSLOVIJI: PROFESOR ME SILOVAO I U CRKVI...

DJEVICA

Osmišljavate poslovne planove koji ne mogu odmah da se realizuju zbog čega ste razočarani. Pred vama je slučajni susret sa starim prijateljem. Gledate ga drugim očima – kao potencijalnog partnera. Pritisak je nestabilan.

VAGA

Poslovna situacija je stabilna i nema značajnijih dešavanja. Zadovoljni ste finansijama. U braku vas očekuju teškoće. Razlog je partnerova nervoza i njegovo lako ispadanje iz takta. Zdravlje je stabilno.

ŠKORPIJA

Nestrpljivi ste. Želite da obaveze odradite u što kraćem vremenskom roku, ali to je nemoguće. Imate utisak da neke obaveze obuzivaju previše vremena. Što se tiče partnera prilično je nervozan pa se trudite da ga opustite. Moguće su povrede.

STRIJELAC

Razmišljate o pozajmici ili kreditu. Koristite današnji dan za apliciranje. Na poslu se sve odvija normalno. Prilično ste osjetljivi i burno reagujete. Bračni partner ima miroljubiv stav prema vama. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Razočarni ste promjenom poslovnih planova u poslednjem trenutku. Takve stvari vam ne prijaju jer volite kada je sve dobro organizovano. Bračni partner priča o problemima na poslu što vas ne zanima. Prilično ste neopušteni.

VODOLIJA

Neslaganje sa kolegama doživljavate na nepotrebno emotivan način. Ne uspjevate da ostvarite normalnu komunikaciju ni sa emotivnim partnerom. Potrebna vam je svađa da bi se ispraznili. Loše ste volje, nervozni, neraspoloženi.

Čitaj još:   NIKŠIĆ NIJE BIO PO ČETNIČKOM UKUSU

RIBE

Vaša kreativnost je u punom zamahu. Osmišljavate novi poslovni projekat. Imate utisak da je svaka ideja ostvariva. Insistirate na susretu sa drugom polovinom. Želite da vam se partner posveti u potpunosti. Osjećate se dobro.

http://ibalkan.net

Dnevni horoskop za 11. april 2021. godine

Ovan živi trenutak, Bik uspješan, Blizancima treba podrška, Rak zadovoljan, Read more

Živković: Opasni planovi naših oslobodilaca… (foto)

Miodrag Živković, jedan od osnivača GI 21.maj i bivši predsjednik Read more