IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZIMA NE POSUSTAJE: Novo zahlađenje, slijedi veliki temperaturni obrt… (foto)

Pred nama je veoma nestabilan period sa temperaturnim oscilacijama…

ISTANBUL: Regija, Putovanja, vijesti, četvrtak, 18.03.2021…20.35… ZIMA NE POSUSTAJE: Novo zahlađenje, slijedi veliki temperaturni obrt… (foto)

Proljeće nam kalendarski stiže za vikend. Što se tiče temperature ona će narednih dana biti ispod prosjeka za ovo doba godine, dok će tek poslednjih dana marta biti u blagom porastu, ali će jutra i dalje biti nešto hladnija.

Sutra nas očekuje hladno i oblačno vrijeme, u toku dana snijeg i kiša, a to potvrđuje i zvanična prognoza Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ), gdje je najavljeno da će u Regiji sutra ujutru po kotlinama i duž rečnih tokova biti zastupljena kratkotrajna magla, a tokom jutra i to prije podneva pretežno oblačno vrijeme, mjestimično sa slabom kišom, ili i na planinama i ponegdje u nižim predelima sa snegom.

Očekuje nas jutarnji minimum od – 1 do + 3 stepena Celzijusa, a da je dnevni maksimum od + 2 do + 8 stepeni Celzijusa, dok na jugu biti oko + 14 stepeni Celzijusa.

Meteorolog Nedim Sladić otkrio je da je pred nama veoma nestabilan period sa temperaturnim oscilacijama.

Čitaj još:   Uhapšen zbog "Božje droge"...

“Do kraja sedmice će biti izuzetno promjenljivo i hladno a sve i za ovo doba godine. Povremeno će padati kiša u većem dijelu regije, dok je u brdskim i planinskim djelovima moguć i snijeg. Njegova pojava moguća je tokom noći i u ranim jutarnjim satima i u nižim predelima, ali se tamo neće zadržavati. 

Temperatura će varirati u manjem opsegu, te se u većem dijelu regije i do vikenda očekuje između 4 i 10 stepeni Celzijusa“, rekao nam je Sladić

Meteorolog nam je otkrio kada ćemo uskoro moći da odložimo zimske jakne jer nas više temperature očekuju pred sam kraj mjeseca, kada će i dostizati čak i do 15- 20 stepeni Celzijusa.

“U aprilu nas takođe čeka promenjivi period, biće dosta padavina, ali ćemo moći da uživamo u pravim proljećim temperaturama”, otkrio je Nedim Sladić.

http://iBalkan.net

DRITAN SE UDVARAO DJEVOJCI, ona ga snimala: ”OPASAN SI- NEĆEMO U RAT DA IDEMO”(video)

Potpredsjednik crnogorske vlade Dritan Abazović ponovo je u centru zbivanja. Read more

Dnevni horoskop za 11. april 2021. godine

Ovan živi trenutak, Bik uspješan, Blizancima treba podrška, Rak zadovoljan, Read more