IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GADAN ŽRIJEB LIGE ŠAMPIONA- ODMAH RERPIZA FINALA: Poznat kompletan raspored! (foto i video)

Imena učesnika garantuju vrhunsku zabavu u finišu sezone…

NION: Svijet, Sport, Vijesti, petak, 19.03.2021…11.55… GADAN ŽRIJEB LIGE ŠAMPIONA- ODMAH RERPIZA FINALA: Poznat kompletan raspored! (foto i video)

Znamo kompletan raspored do kraja Lige šampiona!

U Nionu tačno u podne Đorđo Marketi kao i bivši fudbaler Hamit Altintop izvukli su parove četvrtfinala u najjačem klupskom takmičenju Evrope, a zatim spojili preostale timove i u potencijalne polufinalne parove!

Vijerujte nam na riječ, biće ovo fantastična sezona Lige šampiona.

Derbi ove faze takmičenja biće dvomeč Bajern Minhena i Pari Sen Žermena! Ali, jaki su i ostali parovi.

Kuglice su prvo spojile Mančester siti i Borusiju Dortmund, što je dovoljno dobar par za ovu fazu takmičenja. Mnogo trčanja, mnogo tempa, golovi na sve strane, to je ono što očekuje svaki fudbalski navijač. Zatim, Porto to je i saznao da će igrati protiv Čelsija.

Jedni su izbacili Juventus, drugi trenutnog lidera prvenstva u Španiji, Atletiko Madrid. Pa kako da to, onda, ne bude spektakl?

Čitaj još:   Popis u CRNOJ GORI završava se sjutra: Građani koji nijesu popisani, da kontaktiraju Uprava za statistiku (Monstat)... (foto, video)

Šta tek reći za poslednja dva para… Bajern i PSŽ u jednom, a Real Madrid i Liverpul u drugom četvrtfinalu! Mečevi koje jedva čekamo!

”Prednost” u finalu, odnosno zvanično će se voditi kao domaćin, ima ekipa iz prvog polufinalnog para. Tu bi mogli da budu Bajern, Pari Sen Žermen, Mančester siti i Borusija Dortmund.

Znamo i potencijalne rivale u polufinalu Lige šampiona, a u toj fazi istog takmičenja, parove čine:

Bajern / PSŽ- Mančester siti / Borusija Dortmund, odnosno i na kraju Real Madrid / Liverpul- Porto / Čelsi!

Biće zanimljivo, sigurno, ostanite u regionalni portal iBalkan.net, pratimo žreb uživo…

http://iBalkan.net