IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MIKI Aleksić PRODUŽEN PRITVOR, ISTRAGA PRI KRAJU- PRIJETI MU 15 GODINA ZATVORA…

Istraga protiv Miroslava Mike Aleksića se privodi kraju, datum podizanja optužnice se bliži, a samoprozvani učitelj glume suočiće se sa 19 krivičnih djela na štetu 10 djevojaka i to osam silovanja i 11 slučajeva polnog uznemiravanja. Sva saslušanja su završena u prošli petak, a Aleksiću je ponovo produžen pritvor do 30 dana.

Za slučaj ovog seksualnog predatora saznalo se prije tačno dva mjeseca kada je glumica Milena Radulović javno ispričala šta je pretrpjela od svog profesora glume, Miroslava Aleksića. U tužilaštvu je saslušavana pet sati, a tokom višesatnog ispitivanja do detalja je ispričala šta je preživjela.

 Imala sam 17 godina i već šest godina sam išla u školu Mike Aleksića. On je imao 61 godinu tada. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se”, rekla je ona između ostalog i dodala da do tada nije pomislila da je tako nešto uopšte moguće.

“Do tog trenutka nisam pomislila da je tako nešto uopšte moguće. Nisam ga poznavala takvog i u tom periodu bila sam ubjeđena da sam jedina i sama. Bio je to šok. Slom! To je za mene bila druga porodica”, rekla je ona.

Ubrzo nakon Milene, o zlostavljanju koje je preživjela pričala je i glumica Iva Ilinčić. Ona je istakla da ju je Aleksić prvi put seksualno uznemiravao kada je imala 17 godina.

Čitaj još:   NEZAPAMĆEN HOROR: OTROVANE 53 osobe na VJENČANJU, medju njima 13 DJECE... (foto, video)

“Nisam silovana, srećom nemam takvo iskustvo, a jesam kontinuirano seksualno uznemiravanje. Šest godina sam ćutala, negirala, nikom nisam govorila, bukvalno nikom. Bilo mi je jasno da je loše. Kada se dogodilo prvi put, rekla sam sebi: ‘Mika mi je kao otac, nemoguće da se ovo dešava i ne dešava se. A ako se dešava, onda on mene čeliči, hoće da me spremi za surovi svijet reditelja, producenata’. Pravdala sam to, odbijala da prihvatim. Ignorisala sam. A onda sam priznala sebi, što je bio ogroman korak”, rekla je ona tada.

Nakon što su njih dvije javno pričale o svemu što su doživele, još djevojaka prijavilo je profesora da ih je u periodu od 2008. godine do 2020. seksualno uznemiravao.

Prikupljeni su svi dokazi protiv Aleksića, a optužnica bi trebalo da bude podignuta sredinom aprila. NJemu je pritvor produžen mjesec dana nakon hapšenja i sada, prije nekoliko dana na još 30 dana. Sada mu je produžen pritvor zbog bojazni da bi mogao da ponovi krivično djelo. Njemu je ranije produžen pritvor zbog sumnje da bi mogao da utječe na svjedoke.

Čitaj još:   NIJE ČUDO ŠTO SE SVE OVO DESILO U SRBIJI NA VELIKI PETAK: "MUŽA POREDI SA ISUSOM..." (foto i video)

Aleksiću prijeti do 15 godina zatvora.

izvor: nova.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more