IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 21. mart 2021. godine

Rak kolebljiv, Škorpija i Ovan saveznici, Jarac u usponu, Vaga ima jasan cilj, Bik pred promjenom, Strijelac slobodnog duha, Blizanci ne odustaju, neprijatnost za Ribe, Djevica neprilagođena, odličan dan za Lava, nagrade za Vodoliju. Ovo je dnevni horoskop za 21. mart 2021. godine.

OVAN

Nezadovoljni ste saradnjom sa kolegama. Iako ste zajedničkim snagama osmislili program rada oni ga mijenjaju bez vaše saglasnosti. Uživate u tajnoj vezi i u potpunoste joj se posvećujete. Zbog posla ste napeti.

BIK

Očekuje vas izazovan poslovni sastanak. Uprkos trudu i upornosti ne uspjevate da drugu stranu zaintereseujete za svoje ideje. Partnerki smeta vaše bahato ponašanje. Pripazite na ishranu da bi izbjegli skok šećera u krvi.

BLIZANCI

Ukoliko se bavite privatnim biznisom očekuje vas nerviranje zbog neočekivano loših rezultata rada. Svoje emocije prema voljenoj osobi pokazujete kupujući joj poklon. Partnerka uživa u vašoj pažnji. Zdravlje je odlično.

RAK

Ukoliko ste nezaposleni dobijate novu poslovnu ponudu. Ukoliko već radite zadovoljni ste poslovnom ekspanzijom. Smatrate da se veza odlično razvija odnosno da je stabilna i ima ogroman potencijal. Osjećate se dobro.

LAV

Ne uspjevate da se izborite sa svim obavezama na poslu. Većinu obaveza regularno odrađujete, ali neke vam prave probleme. Očekuje vas novo poznanstvo sa pametnom, vedrom i duhovitom osobom. Moguć je bol u leđima.

Čitaj još:   EVO Kako do vakcinacije za one koji nemaju zdravstveno osiguranje... (foto)

DJEVICA

Planirate novi poslovni projekat. Neke ideje zvuče teoretski sjajno, ali ih je teško praktično primjeniti. Sa partnerom otvoreno razgovarate o problemima na poslu, a on vam pruža punu podršku. Nervni sistem je osjetljiv.

VAGA

Nadređena osoba inicira razgovor i obavještava vas o novim planovima. Niste njima oduševljeni, ali ih ne kritikujete. Bračni partner je neraspoložen, a vama je već dosadilo njegovo neraspoloženje. Mogući su problemi sa hormonima.

ŠKORPIJA

Rezultati rada su očajni. Niste spremni da prihvatite sopstvenu odgovornost pa krivite kolege za neuspeh. Voljenu osobu smatrate savršenom. Sve vezano za nju je idealno. Pričuvajte zdravlje. Disajni organi i sinusi su osjetljivi.

STRIJELAC

Prilično ste samouvjereni i vjerujete da sve znate, ali pravite greške koje ukazuju da ste se precjenili. Partneru nalazite isključivo mane i stalno ga kritikujete. Dotičnom je dosta vaše priče. Imate probleme sa hormonima.

JARAC

U slučaju da ste privatnik odnos sa kolegama nije najbolji, jer ste vi jako nervozni i nestrpljivi. Emotivna veza se razvija i vaše emocije su sve jače. Pričuvajte se povreda. Ruke i noge su naročito tome podložne.

VODOLIJA

Poslovna situacija je stabilna i zadovoljavajuća. Prilično ste tajnoviti kada su finansije u pitanju. Prilično ste teški partneru: insistirate na susretu, a onda vam sve smeta kod njega. Bešika je osjetljiva. Skloni ste infekciji.

Čitaj još:   SPISKOVI SMRTI: Snajperisti oko Sarajeva sa zadatkom da redom sve „porokaju“, ako se pojave pred Skupštinom BiH!!! (foto, video)

RIBE

Saradnja sa inostranim saradnicima je stabilna i zadovoljni ste kako se odvija. Pred vama je novo, iznenadno, poznanstvo. Uprkos tome što nećete dugo vremena provesti u priči druga strana će vas oduševiti. Bubrezi i bešika su osjetljivi.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more