IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEVJERICA, ŠOK I TUGA: Bivši reprezentativac BiH i fudbaler Sarajeva i Veleža doživio nezapamćenu tragediju! (foto)

Danas su ukopali i klanjali dženazu… tužnu vijest njegova supruga Merjem podijelila je i objavila na društvenim mrežam…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, Sport, vijesti, subota, 20.03. 2021… 18. 59… NEVJERICA, ŠOK I TUGA: Bivši reprezentativac BiH i fudbaler Sarajeva i Veleža doživio nezapamćenu tragediju! (foto)

Ajdinu Nuhiću, koji je promijenio nekoliko klubova u Premijer ligi, preminuli su blizanci…

Merjem Nuhić, rođena Travničanka, na društvenim mrežama poznatija kao „Ters Bosanka“, koja sa suprugom Ajdinom Nuhićem, bivšim nogometnim reprezentativcem BiH, u braku pet godina, i nedavno su krasili naslovnicu “Azre” dok su očekivali da im se u maju rode blizanci, nažalost, jučer su podijelili tužne vijesti na društvenoj mreži. 

“Imala sam priliku u životu da prođem kroz najveću blagodat koju je jedna žena može da doživi! Bila sam sretna i zadovoljna svim lijepim i teškim trenucima u mojoj trudnoći! Najljepši, najteži i najduži dani, u kojima sam uživala i kad je posljednjih dana bol bila nepodnošljiva. Za svoju djecu! Prije dva dana, prijevremeno rodila sam ih zdrave, divna dva bisera moga oka, ali Božijom odredbom živjeli su samo 20 sati. Dali mi nadu i strah…”

Poslanik, sallalahu alejhi ve sellem, rekao je : “Ako nekome iz mog ummeta umre dvoje maloljetne djece , ući će u Džennet “, zatim Aiša , r.a , upita :”A ako nekome umre jedno maloljetno djete ?” On reče :”I onaj kome umre jedno maloljetno dijete , o ti koja toliko brineš o mom ummetu . ”A Aiša će ponovo :” A onaj kome ne umre maloljetno dijete ?” 

Čitaj još:   Uhapšen turski državljanin zbog pranja novca... (foto)

On reče :” Ja ću biti najveća nagrada mojim sljedbenicima , oni neće imati takvih iskušenja kakva će imati mojom smrću .”Imala sam priliku u životu da prođem kroz najveću blagodat, koju jedna žena može da doživi! Bila sam sretna i zadovoljna svim lijepim i teškim trenucima u mojoj trudnoći! 

Najljepši, najteži i najduži dani, u kojima sam uživala i kad je posljednjih dana bol bila nepodnošljiva. Za svoju djecu! Prije dva dana prijevremeno rodila sam ih zdrave, divna dva bisera moga oka, ali Božijom odredbom živjeli su samo 20 sati. Dali mi nadu i strah… Njihovo srce prestalo je da kuca. Moje Džennetske ptičice preselile su istom trenutku. Danas smo ih ukopali i klanjali dženazu.

Molim Allaha da nas sastavi sa njima u Džennetu

Molim Allaha da nas sastavi sa njima u Džennetu. Meni će trebati jedan period da se uz svoju porodicu oporavim od svega, psihički i fizički. Molim vas za razumijevanje i da poštujete moje odsustvo i želju da budem sama uz svoju porodicu- napisala je u svojoj objavi.

Čitaj još:   Usled, ZATVORSKE KAZNE Miki Đuričić:"ODLAZIM, ide NOVI ŽIVOT, pod uslovima..."

izvor avaz.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more