IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEVJERICA, ŠOK I TUGA: Bivši reprezentativac BiH i fudbaler Sarajeva i Veleža doživio nezapamćenu tragediju! (foto)

Danas su ukopali i klanjali dženazu… tužnu vijest njegova supruga Merjem podijelila je i objavila na društvenim mrežam…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, Sport, vijesti, subota, 20.03. 2021… 18. 59… NEVJERICA, ŠOK I TUGA: Bivši reprezentativac BiH i fudbaler Sarajeva i Veleža doživio nezapamćenu tragediju! (foto)

Ajdinu Nuhiću, koji je promijenio nekoliko klubova u Premijer ligi, preminuli su blizanci…

Merjem Nuhić, rođena Travničanka, na društvenim mrežama poznatija kao „Ters Bosanka“, koja sa suprugom Ajdinom Nuhićem, bivšim nogometnim reprezentativcem BiH, u braku pet godina, i nedavno su krasili naslovnicu “Azre” dok su očekivali da im se u maju rode blizanci, nažalost, jučer su podijelili tužne vijesti na društvenoj mreži. 

“Imala sam priliku u životu da prođem kroz najveću blagodat koju je jedna žena može da doživi! Bila sam sretna i zadovoljna svim lijepim i teškim trenucima u mojoj trudnoći! Najljepši, najteži i najduži dani, u kojima sam uživala i kad je posljednjih dana bol bila nepodnošljiva. Za svoju djecu! Prije dva dana, prijevremeno rodila sam ih zdrave, divna dva bisera moga oka, ali Božijom odredbom živjeli su samo 20 sati. Dali mi nadu i strah…”

Poslanik, sallalahu alejhi ve sellem, rekao je : “Ako nekome iz mog ummeta umre dvoje maloljetne djece , ući će u Džennet “, zatim Aiša , r.a , upita :”A ako nekome umre jedno maloljetno djete ?” On reče :”I onaj kome umre jedno maloljetno dijete , o ti koja toliko brineš o mom ummetu . ”A Aiša će ponovo :” A onaj kome ne umre maloljetno dijete ?” 

Čitaj još:   Đilas "JESTE, JUČE SAM PLAKAO PET MINUTA": Više plakanja nema, idemo u borbu... (foto i video)

On reče :” Ja ću biti najveća nagrada mojim sljedbenicima , oni neće imati takvih iskušenja kakva će imati mojom smrću .”Imala sam priliku u životu da prođem kroz najveću blagodat, koju jedna žena može da doživi! Bila sam sretna i zadovoljna svim lijepim i teškim trenucima u mojoj trudnoći! 

Najljepši, najteži i najduži dani, u kojima sam uživala i kad je posljednjih dana bol bila nepodnošljiva. Za svoju djecu! Prije dva dana prijevremeno rodila sam ih zdrave, divna dva bisera moga oka, ali Božijom odredbom živjeli su samo 20 sati. Dali mi nadu i strah… Njihovo srce prestalo je da kuca. Moje Džennetske ptičice preselile su istom trenutku. Danas smo ih ukopali i klanjali dženazu.

Molim Allaha da nas sastavi sa njima u Džennetu

Molim Allaha da nas sastavi sa njima u Džennetu. Meni će trebati jedan period da se uz svoju porodicu oporavim od svega, psihički i fizički. Molim vas za razumijevanje i da poštujete moje odsustvo i želju da budem sama uz svoju porodicu- napisala je u svojoj objavi.

Čitaj još:   Đilas DIGAO SVE NA NOGE: Srbi su počinili genocid, Vučić se mora skloniti da se ne bi slavili zločinci... (foto, video)

izvor avaz.ba

Ikodinović: HULJO, POBEGAO SI, ŠTO NE DOĐEŠ DA NAS SLIKAŠ

Bivši vaterpolista, Danilo Ikodinović, upitao je kako to da Aleksandar Read more

EPISKOP BORIS: Društveno politička kriza pokazala put kojim Crna Gora ne treba da ide… (foto)

Alija Sijarić, član ZK Bihor Remzo Hajderpašić, iz Udruženja belgijsko-crnogorskog Read more

ASSOCIATED PRESS OTKRIO: Vulin u Moskvi skovao OPASAN PLAN… (foto)

Na sastanku je istaknuto da su „obojene revolucije“ postale i tradicionalni Read more