IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 22. mart 2021. godine

Ovnovima dan za šetnju, Bik na distanci, Blizanci u prvom planu, Rakovi pomažu drugima, Lav hladan, Djevica brza u poslu, sve manje novca za Vage, Škorpija loša s ljudima, Strijelčeve ček novac, Jarcu se otvara karijera, Vodolijama bolje u poslu, a Ribe imaju dobre ideje. Ovo je dnevni horoskop za 22. mart 2021. godine.

OVAN

Niste zadovoljni situacijom na poslu: sa kolegama ne uspjevate da nađete zajednički jezik, a posao se odvija usporeno. Zaljubljeni ste i zadovoljni vezom. Niste svjesni da voljena osoba nije sigurna u vezu. Nervi su osjetljivi.

BIK

U cilju izbjegavanja problema sa kolegama svjesno se prilagođavate i popuštate. Posvećujete se partneru. Želite da više vremena provodite zajedno, ali partner zbog poslovnih obaveza ne može da vam izađe u susret. Povedite računa o ishrani.

BLIZANCI

U slučaju da ste privatnik očekuju vas loši poslovni rezultati zbog čega dolazite u sukob sa kolegama. Emotivno ste ispunjeni. Odnos sa partnerom se spontano razvija. Zbog problema na poslu bićete jako napeti.

RAK

Prezadovoljni ste situacijom na poslu. Posao se odlično razvija i obim posla raste svakodnevno. Oduševljeni ste vezom. Drugoj strani odgovara intenzivan odnos, baš kao i vama. Zdravlje je stabilno.

LAV

U slučaju da ste privatnik odlazite na kraći službeni put i uspostavljate zadovoljavajući poslovni dogovor. Voljena osoba tačno zna kako da se ponaša prema vama tako da ste zadovoljni vezom. Mogući su bolovi u leđima.

Čitaj još:   IVANA Stradner (FDD): Crna Gora je "čardak ni na nebu ni na zemlji", idealna za igre ALEKSANDRA Vučića... (foto)

DJEVICA

Ukoliko ste privatnik imaćete obaveza više nego obično. Srećom ste organizovani pa sve odrađujete na vrijeme. Niste sigurni po pitanju veze, neke osobine partnera obožavate, a neke vas izluđuju. Napeti ste i potrebam vam je odmor.

VAGA

Uprkos početnom optimizmu poslovni sastanak ne završava onako kako ste očekivali i zbog toga se ne osjećate dobro. Odličan je dan za novo poznanstvo. U slučaju da dođe do veze, biće na daljinu. Mogući su problemi sa bešikom.

ŠKORPIJA

Dobijate poslovnu ponudu od prijatelja, ali je odbijate. Ne želite da miješate poslovnu i privatnu sferu. Voljena osoba želi da što više vremena provede sa vama i vi joj izlazite u susret. Skloni ste povredama.

STRIJELAC

Samouvjereni ste i takmičarski raspoloženi. Započinjete novi poslovni projekat i želite da se dokažete. Veza se normalno razvija, a sa voljenom osobom provodite sve više vremena zajedno. Mogući su problemi sa genitalijama.

JARAC

Iako ste vrijedni i odgovorni, prilikom realizacije određenih planova očekuju vas neplanirane teškoće. Odnos sa voljenom osobom je stabilan i zadovoljavajući. Skloni ste infekcijama vezanih za disajne organe ili mokraćni sistem.

VODOLIJA

Imate pogrešan odnos prema poslu. Neke manje propuste i kritiku doživljavate na emotivan, umjesto na profesionalan način. Preko posla upoznajete osobu koja ostavlja odličan utisak. Pretjerujete sa hranom, naročito sa slatkišima.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 23. maj 2019. godine

RIBE

Imate prilično optimističan stav prema novom projektu koji započinjete. Vjerujete u sebe odnosno da ćete postići uspjeh. Očekuje vas novo poznanstvo. Dok ćete vi biti zaintrigirani, druga strana nećete dijeliti oduševljenje. Vid je oslabljen.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more